Basın toplantısında 3 yıl boyunca TOFAŞ Spor Kulübü’nün sağlık sponsorluğunu Bursa Medicana Hastanesi’nin üstleneceğini belirten Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören, “Bugün burada çok önemli bir beraberlik için buradayız. Buradan gerek Medicana Sağlık Grubu’na, gerek Bursa Medicana Hastanesi’nin yöneticilerine, yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bu gerçekten önemli bir hizmet. Takımı kurarken heyecanlanıyorsunuz ama kurduktan sonra o takımın sağlıklı olması da çok önemli bence. Sağlık noktasında donanımlı olmak, iyi elemanlarının olması, hastalıkta veya sakatlıkta çabuk müdahale edebilmek ve çözüm üretebilmek çok önemli. Takımın sezonunu ve sonucu etkileyen bir durum. Dolayısıyla biz burada Medicana gibi önemli bir markayla beraber olmaktan çok mutluyuz. Kendilerine, hem TOFAŞ kulübüne hem de Bursa’daki spora vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu beraberliğin hem Bursa’mıza hem de iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tofaş Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle bizim için en az sahadaki oynayan oyuncular kadar, idari birimde ve teknik birimde çalışan bireylerin kadar iyi bir sponsora sahip olmak özellikle Türkiye’deki sağlık sektöründe çok önemli marka olan Medicana gibi bir markanın koruması altında sezonu geçirmek önemli. Ümit ediyoruz ki hiç kullanmayalım, bizim amacımız sağlıklı olmak ama böyle düşünürken de arkamızda böyle bir desteğin olduğunu bilmek bizim için çok önemli. Bu karşılıklı birliktelik ve güven karşısında inşallah bizler de iyi bir sezon geçirerek Medicana grubuna güçlü bir basketbol takımına sponsorluk yapmanın keyfini yaşatırız. İki tarafa da hayırlı olsun.”

Tofaş Basketbol Takımı’nın deneyimli oyuncularından Barış Ermiş de, “Tabii ki spor gibi maalesef ne kadar istemesek de sakatlık ve hastalık işimizin bir parçası. Medicana gibi bir markanın desteğini alabilmek başta biz oyuncular açısından çok önemli. Kendimizi daha güvende hissedeceğiz. Bu bakımdan ne kadar güvende olursak biz de sahada o kadar iyi hissedeceğiz. Anlaşmanın iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Hastalıkta ve sağlıkta TOFAŞ Spor Kulübü’nün yanında olacaklarını vurgulayan Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı da şu ifadelere yer verdi; “Bursa’nın saygın spor kulüplerinden Tofaş’a sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bursa Medicana Hastanesi olarak sözleşme süresi boyunca kulübün tüm sportif takımlarının sağlık sponsorluğunu üstleneceğiz. Hem federasyonların istediği kontrollerin yapılması, hem de oyuncuların sağlık kontrollerinin, tedavilerinin, bir takım tetkiklerinin yapılması tamamen ücretsiz olarak tarafımızdan sağlanacaktır. Aynı zamanda oyuncularımızın ve teknik heyetin yakınlarına da Medicana Hastanesi’nden özel imkanlarla faydalanma olanağını bu şekilde sunmuş oluyoruz. Medicana Sağlık Grubu’nun sloganı ‘hastalıkta ve sağlıkta’ sloganı. Bunun önemli göstergesi toplumda sağlıkta beraber olmak ve toplumun sağlık göstergelerinin en önemli parametresi de spor. O yüzden bulunduğumuz her şehirde mutlaka sporla temas ediyoruz ve sporu destekliyoruz. Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında karşı karşıya gelecek iki takımın da sağlık sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Dolayısıyla basketbolun ve sporun ne kadar içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bu sözleşmenin ve birlikteliğin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyor ve TOFAŞ Basketbol Takımı’na ligde ve Avrupa’da başarılar diliyoruz. Sahada taraftar olarak da takımımızın yanında yer alacağız ve desteğimiz, yüreğimiz, kalbimiz TOFAŞ ile olacak.”

 

Bursaspor’da çalışmalar sürüyor Bursaspor’da çalışmalar sürüyor