Gökhan GÜNDOĞDU

Ligin 2. yarısına Antalya'da hazırlanan Bursaspor, ilk antrenmanını dün sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Başarılı çalıştırıcı İbrahim Üzülmez gözetimindeki idman düz koşularla başladı. Antrenmanın ilerleyen saatlerinde topla koordinasyon çalışan Yeşil Beyazlı takım gruplar halinde düz koşular yaparak kampın ilk çalışmasını tamamlamış oldu. Takım akşam saatlerinde yapacağı idman ile günü tamamladı. Timsah, ligin ikinci yarısına iddialı girerek, zirve yarışından kopmamak ve sezonu şampiyonlukla tamamlayarak Süper Lig’e çıkmak istiyor. 

ÜZÜLMEZ AYAĞININ TOZUYLA
TFF 1. Lig’e iyi bir başlangıç yapan Bursaspor, gençlerin üstün performansıyla ön plana çıkmış ancak tecrübeli isimlerin kadroya katılmasıyla biraz duraksamıştı. En fazla verim alınacak transferlerden olan Ukraynalı yıldız Seleznov’un uzun süre yedek olması taraftarın sabrını taşırırken, Seleznov her forma şansı bulduğu maçta gol atmış ya da attırmıştı. Tribünle arasındaki buzları eritemeyen ve oynattığı tutuk futbolla sonunu hazırlayan Yalçın Koşukavak’ın takımdan ayrılması camia tarafından olumlu karşılanmış, takımın başına geçen Üzülmez’in özellikle Seleznov’u takıma kazandırmak adına attığı adım takdir edilmişti.    
 

LİSTE KABARIYOR
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Timsah, 3 ismi de gündemine aldı. Yeşil Beyazlı takım, Denizlispor’un başarılı forveti Mehmet Akyüz ve tecrübeli isim Burak Çalık’ı istiyor. Gençlerbirliği’nin sol kanadı Nadir Çiftçi de listede. 

Mustafa Genç’e 6 maç ceza Mustafa Genç’e 6 maç ceza