Mehmet ÇETİNKAYA

Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu bugün başlıyor. Seçimlere tek aday olarak girecek olan Mesut Mestan’ın ise listesi son halini almış durumda. Mestan’ın listesinden 6 kişi ayrıldığını dile getirmiş ve süreç öncesinde ufak çaplı bir gerilim yaşanmıştı. Mestan’ın hazırlamış olduğu listenin son hali önceki gün servis edildi. Mestan'ın genel kuruldaki oy pusulasının rengi ise kırmızı…

DEĞİŞİKLİKLERİ SEVİNÇ AÇIKLADI

Özlüce’de Mestan’ın değişiklik yapılan listesi hakkında açıklamalarda bulunan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, şunları söyledi: “8 Haziran 2019 tarihinde yapılan adaylık başvurusu sonrasında yedek üyelikten istifa eden Murat Çalıkapan yerine yeni yedek üye Ali Nazım Tekelioğlu, asıl listeden istifa eden Görkem Akbaş yerine yedek listede birinci sıradan Uğur Çelikyay, asıl listeden istifa eden Ömer Faruk Şahin’in yerine yedek listede ikinci sırada bulunan Fatih Öztürk, asıl listeden istifa eden Sezer Sezgin’in yerine ise yedek listede üçüncü sıradan Serhat Yıldırır, asıl listeden istifa eden Selçuk Eren’in yerine ise yedek listede dördüncü sırada bulunan Ersin Toker konuldu.” Yedeklerdeki değişiklikler hakkında da açıklama yapan Sevinç, seçimin Bursaspor için hayırlı olması dileğinde bulundu. Sivasspor’la sözleşmesi biten Özer Hurmacı’nın ise Bursaspor’a gelmek istediği edinilen bilgiler arasında. 

İŞTE KESİNLEŞEN LİSTE

Yönetim Kurulu: Ahmet Eraslan, Erol Turan, Uğur Çelikyay, Kıvanç Cakalıoğlu, Konuralp Yeşil, Fatih Öztürk, Serhat Yıldırır, Ali Büyükkurt, Ersin Toker, Serkan Subaşı, Yavuz Aman ve Yıldırım Hacıoğlu.
Yönetim Kurulu (Yedek): Rıdvan Özkan, Ali Nazım Tekelioğlu, Erdinç Doğan, Burak Yağız, Alper Akar, Ali Ağır.
Disiplin Kurulu: Av. Mustafa Kemal Şençayır, Av. Sungurtekin Öztan, Av. Umut Önel.
Disiplin Kurulu (Yedek): Av. Orhan Kayrak, Av. Aygül Arda, Av. Engin Demir. 
TFF Delege Kurulu: Besim Hacıoğulları, Hasan Başaran, Mustafa Kemal Gürmen, Mehmet Çakman. 
TFF Delege Kurulu (Yedek): Ali Yüksel Deliçay, İlhan Biçer, Fehim Ferik, Ersoy Saitoğlu

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi