Erkan ŞEN

Bursaspor, sezon öncesi hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan hazırlık maçında Fenerbahçe karşısında ter döken Timsah, 25 Temmuz Perşembe günü de İran temsilcisi Sepahan’ı konuk edecek. Sosyal medya aracılığıyla taraftara ulaştırılacak olan karşılaşma basına kapalı. Geldiği günden beri özellikle genç futbolculara değer veren idealist teknik adam Yalçın Koşukavak ise takımının gösterdiği gayretten oldukça memnun. 

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.

İSTEDİĞİM ŞEYLER SAHADA VARDI

Koşukavak son yaptığı açıklamada, Bursaspor camiasının büyüklüğünden bahsederek, “Böyle bir camiada göreve başlamak benim için zor. Elimden geldiğince hassasiyet göstermeye çalışıyorum” diyerek sırtındaki yükün ağırlığının farkında olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe’yle oynanan hazırlık müsabakasında takımının iyi bir performans sergilediğini de kaydeden Koşukavak, oyuncularından istediği şeyleri sahada gördüğünü ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. 

ZOR ŞARTLARDA YÜKSEK PERFORMANS

Önümüzdeki sezonun kolay geçmeyeceğini ifade eden Koşukavak, Bursaspor’un herkese ihtiyacı olduğunu, desteksiz başarının gelmeyeceğini de açıklamalarına ekledi. Genç oyuncuları 7-24 gözetimde tutmaları gerektiğinin altını çizen Koşukavak, futbolcuyu ölçmeden bir takım şeylerin geliştirilmesinin çok zor olduğunu belirtti. Her şeyin zamanla daha iyi olacağını söyleyen başarılı teknik adam, içinde bulundukları koşulların farkında olduklarının da vurgusunu yaptı. “Zor şartlarda yüksek performans nasıl verebiliriz? İşte, biz bunun hesabını yapıyoruz” diyen Koşukavak, kurduğu şu cümleyle açıklamasını sonlandırdı: “Şartlar ne olursa olsun, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçmiş zamanlarda Bursaspor çok kez bunu gösterdi. Bu Bursaspor’un genetiğinde var. Gördüğüm kadarıyla sorumluluğunun farkında olan insanlar mücadele etmekte.”