Fatih AKKUŞ

Timsahlar soğuk havada da devam ediyor Timsahlar soğuk havada da devam ediyor

Bursaspor’da Galatasaray yenilgisi sonrası teknik adam Samet Aybaba takıma 4 gün izin verdi. Yarın tekrardan bir araya gelecek Yeşil Beyazlılarda Milli takımda olan futbolcular hariç, Alanyaspor maçı hazırlıkları başlayacak. 2 hafta sonra deplasmanda oynanacak maç Yeşil Beyazlılar için hayati önem taşıyor.

KALİTE SKORA YANSIMIYOR

Son haftalarda kâbus yaşamak istemeyen Timsah için bu günden sonra her maç final niteliğinde. Oyuncularına her zaman güvendiğini dile getiren Aybaba ise kaliteli futbolun sonuca yansımıyor olmasından yakınıyor. Önümüzdeki günler ne gösterecek bilinmez ama taraftarın endişeli bekleyişi sürüyor.

BURSASPOR’UN PUANI ÇALINDI

Galatasaraylı kimliğiyle tanınan, aynı zamanda kulübün kongre üyesi olan Hıncal Uluç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uluç, “Süper Lig gerçekten iğrenç bir hal aldı. Süper Lig’de bir sahtekarlıktır dönüyor ve gidiyor. Hakemlerin hatalarını bir nebze olsun düzeltsin diye getirilmiş VAR sistemini hakemlerden beter kullanmaya başladık. Sahadaki hakem ve VAR hakemi işi bitiriyor. Aynı harekette birinde orta hakem VAR’a çağrılıyor, diğerinde çağrılmıyor. Biz neyi konuşuyoruz, neyi tartışıyoruz? Ben şampiyonu biliyorum, VAR’daki hakemler. Sahadaki de ‘Ben görmedim’ diye sıyırıyor. Haftada VAR ve sahada 7 maç alan hakemler var. VAR başta dengeli başlamıştı. Sonra başkanlar ‘VAR bizim için yok’ diyerek sallamaya başladı. Biz VAR uygulamasını berbat ettik ve bu kadar kısa sürede düzelmesine imkân yok. Galatasaray maçında resmen Bursaspor’un puanı çalındı. Belhanda’nın pozisyonunda VAR’a giden hakem, Emre’nin pozisyonunda gitmiyor. Maçı VAR döndürdü” dedi. Uluç’un açıklaması maçta yaşanan skandalları gözler önüne seren bir yorum olarak değerlendiriliyor.

BATALLA HEYKELİ GELİYOR

Bursaspor’un efsane futbolcuları arasında yerini çoktan alan ve çok sevilen Pablo Martin Batalla’nın heykeli dikilecek. Eski yönetici, avukat Hakan Dinçtürk sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bursalı metal sanatçısı dostum sevgili Rıdvan Sevim ile birlikte Bursa şehrine, vefamızın bir göstergesi olarak Pablo Martin Batalla heykeli kazandırmak adına projeye bugün itibari ile start verdik” değerlendirmesinde bulundu.