Fatih AKKUŞ

Son 4 maçtır bileği bükülmeyen Bursaspor, ligin 12. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Oynadığı kaliteli futbolu aldığı 3 puanlarla süslemeye başlayan Timsah, Kasımpaşa’yı mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyet serisiyle kapatmanın peşinde. Trabzon deplasmanında aldığı 1 puanla ligin en çok berabere kalan takımı olan Bursaspor, yaptığı savunmayla rakip forvetlerin korkulu rüyası haline gelmiş durumda. Yeşil Beyazlılar en çok ceza ödeyen kulüp sıralamasında ise 3. sırada. 285 bin lira ceza ile Fenerbahçe 1. sırada yer alırken, 227 bin lira ile Beşiktaş 2. sırada. Timsah ise 225 bin liralık ceza ile İstanbul takımlarının hemen ardından geliyor.

KAYBETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ

Bursaspor’un transfer sezonunun son gününde Boluspor’dan renklerine kazandırdığı Umut Meraş net konuştu. Trabzon deplasmanında kazanmak için oynadıklarını ancak 1 puan aldıklarını vurgulayan genç oyuncu, “Kazanmaya gelmiştik ancak olmadı. Çizgiden çıkan toplarımız var. Yüzde yüz pozisyonlardan faydalanamadık. 2-3 farklı bile kazanabilirdik. Önümüzde şimdi Kasımpaşa SK maçı var. Rakibimiz iyi bir takım fakat biz de iyi takımız. Bu sezon sahamızda hiç kaybetmedik, kaybetmeyi de düşünmüyoruz. 3 puan alarak milli araya iyi girmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

HADİ HERKES MAÇA

Yeşil Beyazlıların başarılı sağ beki Barış Yardımcı taraftara çağrıda bulundu. “Özellikle Kasımpaşa maçında onlara çok ihtiyacımız var” diyen Yardımcı, “Trabzon’da 3 puan dedik ancak 1 puan oldu. Pazar günü taraftarımızla birlikte kazanmak istiyoruz. Herkesi maça bekliyoruz. Oluşturacakları atmosferle birlikte işimiz daha da kolaylaşacaktır. Devrenin bitimine kadar kazanarak yolumuza devam etmek amacındayız” dedi.