Fatih AKKUŞ

Genç Sanayici İşadamları Derneği (GESİAD)’ın  Almira Otel’de verdiği davete katılan başarılı teknik direktör Mustafa Denizli basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. Sorulan sorulara içtenlikte cevap veren Mustafa Denizli özellikle son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylemine katıldığını söyledi.

Başarılı teknik adam Mustafa Denizli özellikle son günlerde gündemden düşmeyen yabancı kontenjanı ile alakalı gelen soruya net cevap verdi “ Cumhurbaşkanımızın da bu konuda açıklamaları oldu. Bunu oturup düşünmeleri gerekiyor. Bir anda ortadan kalkacak bir konu değil. Ciddi yatırım yapılan ve emek verilen bir konu. Sayı üzerinde tartışılabilir ancak Avrupa arenasında savaşmak istiyorsanız bunu topyekün ortadan kaldıramayız” dedi ve ekledi “Yabancı sınırlaması olmalı fakat toptan kaldırılmamalı”

Bursa’nın bendeki yeri çok başka

Bursa ve Bursaspor’un kendi nezdinde yerinin çok başka olduğunu ve özellikle ligdeki konumunu beğendiğini ileten Denizli “Bursa'ya ilk defa özel bir gece için geldim ve çok özel günler geçirdim bu kentte. Bursa'nın benim hayatımda çok özel yeri var. Bursaspor'un lige başlangıcında biraz tereddütlerim vardı lige başladığı zaman. Onun dışında hem oynadığı futbolla hem aldığı sonuçlarda ligde iddialı bir konuma geleceğini gösterdi. Hem transferleriyle, hem de devam eden futbolcularıyla, onun için taraftarı da stadı doldurmaya başladı. Bursa benim için çok özel bir yer. Bu tür coşkunun artması Bursaspor için bu yılın en büyük artı değerlerinden bir tanesi.

GALATASARAY MAÇI NORMAL KABUL EDİLMELİ

Mustafa Denizli özellikle Bursaspor için çok önemli olan ve hafta sonu sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçı için ise “Türkiye liginde alınan sonuçlara baktığımız zaman her sonucun normal kabul edileceği maçlar vardır. Bursaspor, Galatasaray maçı da onlardan bir tanesi. Antalya maçı dışında Galatasaray grafiği son derece düzgün bir takım. Ancak Bursaspor da aldığı galibiyetlerle kendine güvenini üst seviyeye çıkardı. 2 tane güveni üst seviyede olan takımın maçı. Her türlü sonucun olabileceği bir maç çok keyifli olacak, heyecan ve tempo açısından. Sonucu söylemek zor” dedi.