Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

Gökhan GÜNDOĞDU

Bursaspor, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, 1.Lig’in 29. haftası 12 Haziran Cuma günü başlayacak. Keçiörengücü-Bursaspor karşılaşması da 13 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Hava sıcaklığına göre saatlerin değişme ihtimali olabileceğin de alınan son bilgiler arasında. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak olan Yeşil Beyazlı takımda hedef mutlak galibiyet.

FUTBOLCULARIN MAŞALLAHI VAR

Geride bıraktığımız 28 haftada 14 galibiyet, 7 beraberlik alan Bursaspor, topladığı 46 puanla 3. Sırada yer almakta. 43 kez ağları havalandıran Timsah, 7 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı. Futbolcular, psikolojik olarak korona sürecinden ne kadar olumsuz etkilendi bilinmez ancak evde bulundukları sürece teknik heyetin her önerisine harfi harfine uydukları belli. Bunu da idmanlarda sergiledikleri performans ve hırstan anlayabiliyoruz.

Ter atmaya devam

Yeşil Beyazlı takım, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’deki çalışmalarında istekli duruşuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez gözetimindeki son idman ısınma hareketleri ile başladı, ardından kuvvet çalışmaları yapan takım antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.