Spor Toto Akhisar Stadyumu‘nda oynanan karşılaşmada Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez sahaya Çağlar Şahin Akbaba, Onur Atasayar, Abdullahi Shehu, Sedat Dursun, Anıl Karaer, Tayfur Bingöl, Emirhan Aydoğan, Serdar Özkan, Burak Altıparmak, Özer Hurmacı ve Yevhen Seleznyov 11’ile başladı.

Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken Yevhen Seleznov 57. dakikada yeşil-beyazlı takımı 1-0 öne geçirdi. Bu dakika içinde sol kanattan Bursaspor‘un yeni transferi Serdar Özkan‘ın ortasında Ukraynalı oyuncu mükemmel bir kafa vuruşu ile uzak direkten filelerle topu buluşturdu.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlılar etkili ataklar gerçekleştiriği ilk yarıda gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

İkinci yarıda Muhammed Reis‘in 78. dakikadaki frikiğini Çağlar Şahin Akbaba mükemmel çıkarttı.

Bursaspor‘da Tayfur Bingöl, Özer Hurmacı, Yevhen Seleznov ve Abdullahi Shehu sarı kart gören oyuncular oldu. Seleznov 88. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursaspor çok kritik bir maçı kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürdü.

“120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz. “120 milyon TL sadece faiz parası ödüyoruz.

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez maç içinde Emirhan Aydoğan‘ın yerine Recep Aydın, Özer Hurmacı‘nın yerine Aykut Akgün, Abdullahi Shehu‘nun yerine ise Jani Atanasov’u oyuna aldı.

Haftaya 30 puanla 3. sırada giren Bursaspor bu galibiyetle puanını 33 yaptı ve maç fazlasıyla Erzurumspor‘u geçerek 2 puan farkla ikinci sırada yer aldı. (bursasporluyuz.org)