Fatih AKKUŞ

Bursaspor sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına basına kapalı yaptığı idmanla devam etti. Bugün yapacağı taktik idmanının ardından tesislerde kampa girecek olan Yeşil Beyazlılar maç saatini bekleyecek. Özellikle taktik antrenmanında Lima’nın olması ve affedilmesi ‘Acaba Lima sahada olacak mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

Bursaspor'dan adaylık açıklaması Bursaspor'dan adaylık açıklaması

SAMET HOCA TAKİPTE

Tecrübeli çalıştırıcı Aybaba özellikle sakatlıkları devam eden ve hafif sakatlığı olan oyuncuların bilgilerini sürekli yakından takip ediyor. Kulüp doktorlarıyla saha içerisinde sürekli görüşmeler yapan tecrübeli teknik adam maç kadrosunu da kafasında oturtmaya çalışıyor.

BİLETLERE İLGİ YOĞUN

Öte yandan yarın 19:00’da sahasında konuk edeceği Sarı Kırmızılı takımı taraftar desteği ile yenmek isteyen Timsah’ta bilet satışlarına olan ilgi memnun ediyor. Özellikle daha önceki maçlara oranla daha fazla bilet satılması ve taraftarın ilgisi ise bu maçta en az 35.000 taraftarın stadyumda olmasını beklenti haline getiriyor.

U21 LİDERLİK İSTİYOR

Bu hafta aslında birbirinden önemli karşılaşmalar var Bursa’da. Bugün saat 18:00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda OGM Orman ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Bursaspor Basketbol taraftarını heyecanlandırmış durumda. Genç Timsahlar İstanbul’da yendiği Galatasaray U19’u yenmesi halinde liderlik koltuğuna oturacak ve şampiyonluk yolunda büyük adım atacak. Aslında bu engeli atlatması U21 için çok basit ancak onlar da ağabeyleri gibi taraftarı yanında istiyor. Bu maç kaçmaz.