FATİH AKKUŞ

Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, kritik müsabakanın hazırlıklarını yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen son antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan idman minyatür kalelerle oynanan kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra takım yarı sahada çift kale maç yaptı. Maçı kazanan yeşil takımın mutluluğu ise görülmeye değerdi.

EVİMİZDE GÜLERİZ

Sakatlıkları devam eden Shehu, Bogdan Stancu ve Sakho takımdan ayrı çalışırken, genç yıldız Furkan Soyalp'in de tedavisine devam edildi. Akhisar’da alınan 3 puanı Erzurum galibiyetiyle süslemek isteyen Timsah, ligin 15. haftasını da evinde oynayacak. Erzurumspor’dan sonra Antalyaspor’u sahasında ağırlayacak Bursaspor’un 6 puanı şu an cepte gibi. Aybaba’nın moralinin yerinde olması ise futbolculara oldukça olumlu yansımakta.

40 bini görelim

Bursaspor’un Erzurumspor’la oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Taraftarın sosyal medya üzerinden duyuru yaptığı ve Pazar günü statta 40 bin kişiyi görmek istedikleri edinilen bilgiler arasında.

İŞTE BİLET FİYATLARI

Goldsit 1963 Tribünü: 250,00 TL

Vıp 1.Balkon: 150,00 TL

Vıp 2.Balkon: 150,00 TL

Batı Alt Tribün: 125,00 TL

Doğu Alt Tribün: 60,00 TL

Doğu Üst Tribün: 50,00 TL

Güney Kale Arkası (Teksas): 25,00 TL

TOFAŞ Tribünü: 25,00 TL

Misafir Tribünü: 32,50 TL

Takımımdan memnunum

Dünkü idman sonrasında açıklamalarda bulunan Aybaba, önlerindeki 3 iç saha, 1 dış saha maçı olduğuna dikkat çekerek, taraftarların tribünü doldurması gerektiğine vurgu yaptı. Umut Nayir’in son maçtaki çıkışını Erzurum maçında da beklediklerini dile getiren Aybaba, Ertuğrul’un cezalı olduğunu ifade ederek, sakat futbolcularının son durumu hakkında bilgi verdi. Aybaba, Sakho’nun sakatlığının biraz daha uzun süreceğini açıklamalarına ekledi.

CEZA RENGE GÖRE KESİLEMEZ

Galatasaray - Konyaspor maçı sonrasında Merkez Hakem Kurulu'nun Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya hakkında verdiği kararla ilgili: “Hakemler hata yapar. Hatayı renge göre, kulübün yöneticisinin ağırlığına göre planlarsanız haksız bir durum ortaya çıkar. O zaman biz de çıkar, bizim maçımızda da şu olmuştu deriz. Öbürü de şikâyet eder bir karmaşa olur. Hakemlerin sahadaki performansına bakmak lazım. 3-5 sene izleyip, bundan hakem olmayacak dediğimiz çok kişi var. Başka hakemlere şans vermek lazım. Bunlar süre gelen hatalar. Böyle sorunlar devam ettiği sürece bu durumlar yaşanacak. İki tane hakemin bir maçta yanlış yapmalarından dolayı bu şekilde cezalandırmaları doğru değil. Bu süreklilik isteyen bir şey. Alt liglerde çok daha iyi hakemler var.” 

MUTLULUK SKORA YANSIYACAK

Her şeye hazırlıklı olduklarını söyleyen Aybaba, “Birbirlerine olan desteklerinden, arkadaşlıklarından dolayı takımımla gurur duyuyorum. Genç oyuncu gol attıktan sonra kulübedeki 8 kişinin mutluluktan sahaya koşmaları keyif veriyor. Mutluluğumuz inşallah skora ve sahaya yansıyacak” dedi.