Erkan ŞEN
Süper Lig'in 14. haftasında bugün sahasında Erzurumspor'u ağırlayacak olan Bursaspor’da hedef 3 puan. Topladığı 16 puanla 11. sırada bulunan Timsah’ta sakat ve cezalı futbolcuların bulunması ise can sıkan ayrıntılardan. Alacağı galibiyetle son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Yeşil Beyazlı takımda Sakho, Shehu, Furkan Soyalp ve Rumen yıldız Stancu sakatlıkları nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek. Kaptan Ertuğrul Ersoy ise geçtiğimiz hafta cezalı duruma düştüğü için kadroda yok. 



İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR
Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma ilk olma özelliği de taşıyor. İki takım tarihlerinde ilk kez karşılaşacak. Özlüce’de yaptığı son açıklamada ise tecrübeli çalıştırıcı Samet Aybaba, taraftara mesaj vermiş ve özellikle Erzurumspor maçında tribünlerin dolması gerektiğine vurgu yapmıştı. Maça taraftarın yoğun ilgi göstermesi beklenirken, sosyal medyada iletişimde olan Yeşil Beyazlı arma sevdalıları 40 bin kişinin bugün Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu dolduracağını öne sürdü. 

Palabıyık Bursa’ya şans getiriyor

Ali Palabıyık’ın yöneteceği maçın dördüncü hakemi Serkan Tokat. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Serkan Olguncan yapacak. Bursaspor, Ankara bölgesi FIFA hakemlerinden Ali Palabıyık’ın yönettiği karşılaşmalarda genellikle 3 puana ulaşıyor. 2018 mayısında Bursa’da oynanan Spor Toto 1'inci Lig play-off final karşılaşmasında Gazişehir Gaziantep'i penaltılar sonucunda 5-4 mağlup eden BB Erzurumspor, Süper Lig'e yükselmişti.