CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü iddialarına memleketi Yalova'dan cevap verdi. 'Beştepe'deki CHP'li' dedikodularını AK Parti'nin değil, kendi partisinin ürettiğini söyleyen İnce, "Bu işin neresinde saray var! Kimi kandırıyorsunuz! 24 Haziran akşamı iftira atanlar yine harekete geçti. Bugün beni hedef alanlar yarın da Kılıçdaroğlu'nu hedef alır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP'li bir isimle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştüğüne ve bu ismin kendi olduğuna yönelik ortaya atılan iddiaları değerlendiren Muharrem İnce, kelimenin tam anlamıyla açtı ağzını yumdu gözünü. Dedikoduların hepsinin CHP Genel Merkezi'nde üretildiğini söyleyen İnce, "CHP bu pisliği temizlemelidir. Mutlaka hesaplaşma yapılmalıdır" açıklamasında bulundu.

BANA GURUR VERİYOR

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında vize kolaylığı Suudi Arabistan ve Türkiye arasında vize kolaylığı

Bu haberin yalan olduğunu, buraya Muharrem İnce'nin gitmediği gibi hiç kimsenin de gitmediğini iddia eden İnce, "Tezgahı kuran ortaya çıkarılmalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçim gecesi üretilen dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi'nde üretilmiştir. Partideki küçük bir grup üretmiştir. Bu grubun Muharrem İnce’den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. Ama milyonların umutları üzerinden entrika çevirenlerden de utanç duyuyorum" dedi.

CİĞERİMİ YAKIYORLAR

Saray'ın bu entrikanın içinde olmadığını savunan İnce, "Erdoğan çıktı meydan okudu. Sen Erdoğan’ın ağzına malzemeyi veriyorsun. Kim bu hain? Bugün kumpas Muharrem İnce’ye kurulur, yarın Kemal Kılıçdaroğlu’na... Neden susuyorsunuz? Benim ciğerimi yakıyorlar neden savunmuyorsunuz? Bugün partiyi yönetenler benim ciğerimi dağlıyorlar. Kötü insanlardan iyi yönetici olmaz" vurgusu yaptı. (DHA)