Fatma Aslan KUNDAKCI 

Bursa’nın özel eğitim dünyasında ayrı bir marka olan ve 24 yıllık tecrübesini eğitim camiasına yansıtan Özel Teknoloji Fen Okulları, yaz okullarının programını şimdiden belirledi. 17 Haziran’da verilecek startın ana teması, “Kodlanan Değil Kodlayan Bir Gelecek.” Eğitim Koordinatörü Orhan Karakoç, sadeleştirilmiş ve anlaşılır bir eğitim modeli ile 17 bin 500 metrekare üzerine kurulan Özel Teknoloji Fen Okulları’nın yaz kampında hayal ile teknolojiyi öğrencileriyle buluşturacaklarını dile getirirken, “Geçen sene yaz okullarında aileler çok memnun kaldı. O nedenle bu seneki yaz okullarını 3 döneme çıkarttık. 4-13 yaş arası çocuklarımız için 17 Haziran - 5 Temmuz, 8 Temmuz - 26 Temmuz ve 29 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında üç ayrı dönem organize ettik” dedi.


KAHVALTININ ÖNEMİ
Yaz Okulları boyunca öğrencilerin, kahvaltı, ulaşım, öğlen ve ikindi yemeklerinin kurum tarafından karşılanacağını aktaran Karakoç, “Kahvaltı çocuklarımız için olmazsa olmaz. Eğitimin birinci kuralı sağlıklı nesil yetiştirmek olduğuna göre geleceğimizin sağlıklı ve zinde vücutlara dolayısıyla da zinde beyinlere sahip olmalarını sağlamalıyız” değerlendirmesini yaptı. 


YETENEK ÖNEMLİ
Deneyimli öğretmenler gözetiminde öğrencilerin bir yıl süreyle edindikleri bilgi ve becerileri Yaz Okulu’nda öğrencilere 9 ayrı branşta pekiştireceklerini vurgulayan Karakoç, “Bilişim ve kodlama, müzik, fen bilimleri, resim, satranç, yüzme ve binicilik gibi her türlü eaktivitelerden herkes faydalanacak. Yaz Okullarımız sadece kendi okulumuza değil tüm öğrencilere açıktır” derken “Özellikle de her iki velisi de çalışan öğrencilerimiz bu fırsatı kaçırmamalı” ifadelerini kullandı. 

Kars'ta masalar yerini aldı Kars'ta masalar yerini aldı