Fatih AKKUŞ

Bursaspor’da Kayserispor beraberliği sonrası Ali Ay ve yöneticiler stadyumdan çıkmadan mini bir toplantı yaptı. Başkan Ali Ay’ın “Transfer tahtasını açıp hocanın istediği oyuncuların alınması lazım” dediği, toplantıda bazı yöneticilerin ise transfer olmasın görüşünü savunduğu gelen bilgiler arasında. Timsah bugün transfer tahtasını açarak kadrosundaki eksiklikleri giderecek.

Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor Bursaspor Divan Başkanı Galip Sakder, futbolcuların satılmasını istemiyor

ARAZİDE SICAK GELİŞME

Bursaspor’un Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan arazisine alıcı çıktı. Daha önce buradan duyurduğumuz bu gelişmeyle beraber başkanın “20 Milyon az en az 23 milyona satmalıyız” dediği araziyi büyük ihtimalle 22 milyon civarında bir fiyata satılacağı edinilen bilgiler arasında. Özellikle bu arazinin satışıyla hem tahta açılacak hem de personel maaşları ödenecek ve biraz olsun kulüp nefes almış olacak. Öte yandan Ömer Faruk Şahin’in hem kalıcı gelir sağlamak hem de arazileri değerinde satmak için yoğun çaba sarf ettiği de gelen bilgiler arasında sıcaklığını koruyor.

FREİ TAMAM GİBİ

Bursaspor’un uzun süredir istediği Kerim Frei ile alakalı geçtiğimiz gece hareketli dakikalar yaşandı. Tahta’nın kapalı olmasına rağmen görüşmelerin gerçekleştiği oyuncuyla her konuda anlaşıldı. Mame Diouf ile de her konuda anlaşıldığı ancak bu oyuncunun Stoke City’de 7 maçta gol atamaması ve performans anlamında düşüş yaşadığı sebebiyle transfer şimdilik askıda gibi duruyor ancak onunla da yapılan görüşmeler neticesinde oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve Bursaspor’da forma şansı bulacağını düşünerek onay verdiği gelen bilgiler arasında.

ARTIK DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ

Bursaspor Basketbol’un son haftalarda ki transfer atakları ve taraftarıyla bütünleşmesi takıma liderliği getirmişti. Daha sonrasında en yakın rakibiyle 2 puan fark açan Timsah eğer ki önümüzdeki 5 maçı kazanır ve rakipler bir maç daha takılırsa Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne direk çıkan takım olacak. Bunun öncesinde taraftarı uyaran Sezer Sezgin, “Üzerimizdeki baskıyla ilgili bir şey söyleyemem ama biz tüm Bursa’nın desteğiyle ligin ikinci devresinde ciddiyetimizi koruyarak maçları tek tek kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız camiamızı ve taraftarımızı mutlu edip gururlandırmak için her şeylerini ortaya koyuyorlar. Önümüzdeki haftalarda çok dikkatli olmalıyız. İki puan farkla önde olabiliriz ancak hiçbir şekilde kayıp lüksümüz yok. Bu takım şampiyon olmayı gerçekten çok istiyor. Umarım bu başarıya hep birlikte ulaşırız” dedi. Cezalara da dikkat çeken Sezgin “Taraftarımız bu lige fazla. Biz onları hak ettiği liglerde temsil edeceğiz ancak bu süreçte küfürlü tezahürat yapmamaları ve bizlere saha kapatma yaşatmamaları çok önlemli. Bu sene kaza yaşamamak lazım” değerlendirmesinde bulundu.