Erkan ŞEN

Bursaspor yarın sezonun en önemli maçlarından birisine çıkıyor. Başkan Ali Ay, başarılı teknik adam Mesut Bakkal ve futbolcular verdikleri her demeçte taraftarı son haftalarda yanlarında hissetmek istediklerini üstüne basa basa söylediler. Yağmur çamur demeden her deplasmana giden arma sevdalılarının ise Timsah’tan tek bir isteği var: “Sezonun Bursa’daki son 90 dakikasında 3 puanı hanemize yazdırın.” 

KAÇAN GOLLER CİĞER YAKTI
Sezon başındaki beklentilerin altında kalan Yeşil Beyazlı takım kaçırdığı pozisyonlarla saç baş yoldururken, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin de en gözde kurbanlarından biri oldu maalesef. Dün ‘bursasporluyuz.org’da yapılan bir değerlendirme ise oldukça dikkat çekiciydi. Yapılan analize göre Bursaspor, ligde oynadığı 32 maçta 56 kez net gol pozisyonu kaçırarak şanssızlıkta zirveye oturmuş maalesef.  

Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret

FORMANIN HAKKI VERİLMELİ
Edinilen bilgiye göre Bursaspor-Göztepe maçı için satışa çıkarılan biletlerin hepsi tükendi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Bursaspor’un efsane tribün lideri Selim Kurtulan, futbolcuların sahaya çıkarak galibiyet için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğine vurgu yaptı. “Şampiyon olmuş bir takım düşmemeli. İzmir ekibi karşısında futbolcularımız Yeşil Beyazlı formanın hakkını vermek istiyorsa galip gelmeli” diyen Kurtulan, taraftara da şu çağrıda bulundu: “Bu sezonki son 90 dakikamız evimizde… Taraftar bu maçta kendisini göstersin artık. Şunun da altını çizerek söylüyorum: Oturarak maç izlemek isteyenler stada gelmesin. Bu maçta bağırmayacaksa eğer taraftar, evlerinde TV’den izlesinler müsabakayı. Şeref tribünündeki Bursaspor sevdalıları da 90 dakika boyunca tezahüratlarla destek olsun takıma. Oturmak yok! Biz bu maçta bağırmayan taraftar istemiyoruz. Son 90 dakika… Allah rızası için herkes emek versin. Koskoca sezonun sadece bir maçında her şey yolunda gitsin. Kendisine düşen görevi biliyor herkes. Taraftar destekleyecek, takım kazanacak.”