Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlığı da kaybetti. Böylece ünlüler takımı 4 yarışmacısını eleme potasına soktu. Survivor’da eleme adayları kimler sorusunun cevabını sizler için derledik. Dün akşamki dokunulmazlık oyununun ardından Tarık, Sedat, Sabriye ve Adem eleme potasına girdi. Survivor’da kim elenecek sorusunun cevabı yarın akşam belli olacak. Survivor’da yarın eleme yaşanacak. Elemenin ardından yaşanan tüm gelişmeleri haberimizden bulabilirsiniz. 

SURVİVOR ADEM VE SABRİYE AŞK MI YAŞIYOR?

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor ünlüler takımı yarışmacılar Adem Kılıççı ve Sabriye Şengül arasında bir ilişki mi var merak ediliyor. Sabriye’nin Adem’e bebeğim diye hitap etmesi akılları karıştırdı. Bunun ardından ikili yaşadıkları bir tartışma sonrası diyalogları akıllarda Survivor Adem ve Sabriye arasında aşk mı yaşanıyor sorusunu getirdi. Yaşadıkları bir tartışma nedeniyle Sabriye, Adem'den "Beni yanlış anlıyorsun. Öp barışalım" diyerek özür diledi. Bunun üzerine Adem, “Ben seni her zaman öperim” diye cevap verdi.

 

SEZONUN EN İLGİNÇ OYLAMASI

'Survivor 2017'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımında kriz devam ederken iki yarışmacı gönüllü olarak eleme potasına girdi. Ünlüler takımında eleme konseyinde en çok ismi çıkan Tarık Mengüç oldu. Yarışmacıların isim söylerken yaptığı konuşmalarda ise Tarık Mengüç'ün adının yazılmasını kendinin istediği ortaya çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız ise aynı şekilde kendisini potaya koymasını rica eden Çılgın Sedat'ın ismini verdi. Bir önceki konseyde de elenmesi için Sabriye ve Adem'in adı potaya çıkartılmıştı.

"Gerçekten şaşkınım"

Sürpriz adaylar hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Bu sezonun en iginç oylamasına şahit olduk. Gerçekten şaşkınım. Ünlüler takımı çok değişik bir şekilde 2 gönüllü aday çıkardı. Takım kozlarını paylaşacak" ifadelerini kullandı.

SURVİVOR ERDİ’YE ŞOK BENZETME

'Survivor 2017'de ünlüler takımı adına yarışan Furkan Kızılay, ünlü komedyen Şafak Sezer'in başrolde yer aldığı 'Kolpaçino' filmi üzerinden rakip yarışmacıya ilginç bir göndermede bulundu.

"Tam Kolpaçino"
Tarık Mengüç ile mücadelesinden galibiyetle ayrılan Erdi Ünver, "Halatta ayağım takıldı. İki saat çıkamadım halatta" dedi. Olay yarışmacı, "Tarık abinin yarı yaşındasın" sözleri üzerine ise "Ondan 10 kilo fazlam var" karşılığını verdi. Bu sözleri duyan Furkan, "Hani 'Kolpaçino' filminde vardı ya; Dua etsinler ayağım kaydı, yoksa ben atardım. Tam Kolpaçino" ifadelerini kullandı.

SURVİVOR PERFORMANS SIRALAMASI