Mustafa TANITAN-Fulya GÜVEN 

Depreme dayanıklı konutlarıyla inşaat sektörünün parlayan yıldızı haline gelen Almirhan İnşaat geçtiğimiz hafta sonu Konak 18’de beş yüz kişiye iftar yemeği verdi. Kuran tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde Almirhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şenol yaptığı konuşmada, “Gelenek haline getirdiğimiz ve sekizincisini düzenlediğimiz Almirhan İnşaat’ın ve Şenol ailesinin ev sahipliğinde birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz; bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan cenabı Hakka şükrediyor; hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün, bizler için hususi bir gün. Davetimize gelerek; bizlerle birlikte olan siz değerli dostlarımızı; iftar soframızda ağırlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünlerimize öncülük eden, yol gösteren çok kıymetli şirket büyüğümüz, muhterem babamız, Almirhan İnşaatın onursal yönetim kurulu başkanı Hacı Ali Şenol ve muhterem hacı annemiz; dualarınızı daima evlatlarınızdan eksik etmediniz ve etmiyorsunuz. Eşim hanımefendiye ve oğlum Ali Emirhan’a ve Esma Sultan konakları projelerinin marka ismi kızım Hatice Esmanur’a da huzurlarınızda daima güler yüzlerini ve desteklerini sabırla aile birliğimizden eksik etmedikleri için şükranlarımı sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

GÖNÜL VE FİKİR BİRLİĞİ

“Osmanlı’ya payitahtlık yapmış bu güzide şehrimizde 13. yılına giren Almirhan İnşaat; bu süre içerisinde güzide Bursa’mızın muhtelif yerlerinde; müşteri memnuniyeti sağlayan projelerini tamamlamış; ve yoluna yeni projeleri ile devam etmektedir” diyen Şenol, “Halihazırda; Nilüfer’de başlayan Esma Sultan Konakları serisi için sizlerin de dua ve hüsni niyetlerinizi istirham ediyorum. Biz bu muvaffakiyetlerin Cenab-ı Hakkın bir lütfü ilahisi olduğunu ve paylaştıkça çoğaldığını; değerli büyüklerimizin güzel nasihatleriyle öğrenerek büyüdük, onların bu güzel nasihatlerini bizlere nasip eden Rabbimize şükürler olsun… Bu Ramazan’ı şerifimizi hakkıyla idrak etmemizi; bununla birlikte niyetlerimizden ve gayretlerimizden mesul olacağımız, sonucun ise Allah'ın takdirinde olduğunun bilinciyle hareket edeceğimiz bir şuura, daha fazla sahip olmamıza vesile olmasını diliyorum. Ne güzel söylemiş: Kudema ehli hünerin kadrini kıymetini bilmekte hünerdir. Atalarımız, ‘Evvel refik badet tarik’ demişler. Yani önce yoldaş; sonra yol demişler. Yol arkadaşlarımın değeri her şeyin üstündedir. Muvaffakiyet ancak aynı değerleri paylaştığımız; gönül ve fikir birliği içinde sizi anlayan; sizinle beraber aynı hedeflere kilitlenen; birlikte hareket ettiğimiz yol arkadaşlarımızla yürümektir. Son olarak sizlerin de huzurunuz da yönetim kurulu kadromuzda bu yolda beraber yürümeye başladığımız mimar adayı oğlum Ali Emirhan Şenol’a, Esma Sultan Konakları projeleri marka ismi kızım Hatice Esmanur Şenol’a, projeler müdürü Yunus Şenol’a, Halkla ilişkiler ve satış sorumlusu Samet Şenol’a, projeler mühendisi ve sorumlusu Orhun Bayraktar’a, yazı işleri ve muhasebe departman sorumlusu Burcu Tütüncü’ye, Almirhan İnşaat’ta gösterdikleri sabırlı çalışmalarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Yol arkadaşlığımızın nişanesi olan plaketleri de takdim etmek istiyorum. Resul Ekrem (A.S.) Cennet, annelerimizin 
ayakları altında buyururlar. Başta muhterem annem, eşim hanımefendi nezdinde cennet kadar kıymetli, güllerden de güzel annelerimizin anneler gününü kutlarım.”

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Almirhan İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Şenol şirketlerinde çalışan Şenol'lara birer plaket takdiminin ardından Mimarlık tahsili yapan oğlu Ali Emirhan Şenol için doğum günü sürprizi yaptı. Havai fişeklerin eşliğinde "İyi ki doğdun Ali Emirhan" şeklindeki alkışların şokunu üzerinden atan Ali Emirhan Şenol daha sonra kendisi için hazırlanan pastayı kılıçla kesip davetlilere ikram etti. 
 
ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN 

Almirhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şenol çok sevdiği eşi Elif Şenol ve kızı Hatice Esmanur ile mimarlık okuyan oğlu Ali Emirhan Şenol ve yol arkadaşlığı yaptığı kardeşi Yunus Şenol ve yeğeni Samet Şenol ile çalışanı (Kuzeni) Burcu hanım ile ağabeyleri Said ve İzzet Şenol ve eşleri içinde Yüce Rabbim bütün aile fertlerime uzun ömür versin acılarını göstermesin şeklinde de bir konuşma yaptı. Ahmet Şenol İftar yemeğine katılanlara ‘Ayağınıza sağlık’ diyerek teşekkür etti.