KOCATEPE CAMİİ´NDE 9. CUMHURBAŞKANI DEMİREL İÇİN MEVLİT

9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Kocatepe Camii´nde mevlit okutuldu.
Tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Ankara Kocatepe Camii´nde mevlit okutuldu. Demirel´in ailesi tarafından organize edilen ve Cuma namazını müteakiben okutulan mevlitte 9. Cumhurbaşkanı Demirel´e dualar edildi. Demirel için 81 ilde mevlit okutuldu.  

9. CUMHURBAŞKANI MERHUM SÜLEYMAN DEMİREL İÇİN MANİSA´DA İKİ CAMİDE AİLESİ TARAFINDAN MEVLİT OKUTULDU

Haziran ayında 91 yaşındayken hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti´nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Manisa´nın iki ilçesinde mevlit okutuldu.

17 Haziran´da Ankara´da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için ailesi tarafından mevlit okutuldu.
Demirel ailesi tarafından organize edilen mevlit Türkiye´nin 81 ilinde gerçekleştirildi. Manisa´da Şehzadeler ilçesinde Hatuniye Camiinde, Yunusemre ilçesinde de Hacı Yahya Camiinde gerçekleştirilen mevlit programları cuma namazı öncesi gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlit programında, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile şehit olanlara dualar edildi. 

TEKİRDAĞ´DA 9. CUMHURBAŞKANI DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Türkiye´nin 9´uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Tekirdağ´ın Çerkezköy ilçesinde Gazi Osman Paşa Camii´nde de Cuma Namazı öncesi Mevlit okutuldu.
Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Çerkezköy Gazi Osman Paşa Camii´nde gerçekleştirilen Mevlit´te, Cami İmam Hatibi Muhterem Akça tarafından Kuran-ı Kerim okunurken, Mevlit programına çocuklar ve az sayıda vatandaş katıldı.

KARS´TA 9 CUMHURBAŞKANI DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Cuma Namazı öncesinde Kars Evliya Camii´de mevlit okutuldu.
91 yaşında hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Türkiye´nin 81 ilinde okunan mevlitlerle anıldı. Demirel için Evliya Camii´nde Cuma namazı öncesi mevlit okundu. Kars Müftüsü Mehmet Genç, tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı.