Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamada bulundu.

Takla atan off-road araçları yürekleri ağza getirdi Takla atan off-road araçları yürekleri ağza getirdi

2 BİN 200 KİLOMETRELİK ALAN TEMİZLENDİ
Şimdiye kadar 2 bin 200 kilometrekarelik alan teröristlerden arındırılmış, 160 yerleşim biriminde kontrol sağlanmıştır.

9 Ekim'den bu yana 775 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 7 kahraman askerimiz, 79 Suriye Milli Ordusu mensubu kardeşimiz ve 20 sivil vatandaşımız terör örgütünün saldırılarında şehit olmuştur.

Amerika'nın ülkemize verdiği sözler tutulmazsa, harekatımızı kaldığı yerden bu sefer çok daha büyük bir kararlılıkla devam ettireceğiz.

SURİYELİLERİN GÜVENLİ BÖLGE'YE DÖNÜŞÜ
Vicdan ve vizyon sahibi tüm ülkelerden, milyonlarca Suriyelinin vatan hasretini bitirecek bu projeye destek olmalarını bekliyoruz.

Rejim unsurlarının bulunduğu alanlardaki PKK/PYD/YPG mevcudiyetinin sonlandırılması için atılacak adımları görüşeceğiz.


MACRON'DAN BANA GELMİŞ BÖYLE BİR TEKLİF YOK
(120 saatlik sürenin uzatılması) Macron, teröristlerin kendine yaptığı teklifi dolaylı yoldan bize iletmek istiyor. Macron'dan bana gelmiş böyle bir teklif yok. Macron zaten bu tür şeyleri teröristlerle görüşüyor daha çok.

Suriye'nin geleceğinde PKK/YPG'ye yer yoktur. Rusya ile iş birliği içerisinde bölgemizi ayrılıkçı terör belasından kurtarmayı ümit ediyoruz.

ÇEKİLEN TERÖRİST SAYISI

Şuanda çekilme devam ediyor. 700-800 çekilme söz konusu, bin 200- bin 300 kadarının da süratle çıkmaya devam ettiği, onların da çıkacağı söyleniyor. Bunların izini sürüyoruz. İran'dan gelen bazı açıklamalar bende üzüntüye neden oldu

İran'dan bazı çatlak sesler çıkıyor. Başta Ruhani, bu sesleri susturmaları gerekirdi. Bu, beni ve tüm mesai arkadaşlarımı rahatsız ediyor. İran'dan gelen bazı açıklamalar bende üzüntüye neden oldu. (yenisafak.com)