Özkan YILDIRIM

Bu doğrultuda son 30 yıldır Bursa'da hizmet sektörünün değişik mecralarında çalışmalar gerçekleştirmiş olan Mustafa Ağabeyimiz  uzun yıllar hayalini süslediği Kır Düğün Salonu fikri artık gerçekleşmek üzere.  Covid salgınını dolayısıyla uzun süreli kapalı mekanlarda bulunmanın risk oluşturduğu şu günlerde, “Garden 224 Luxury” Kır düğünü konseptinde yeni bir  dönem başlatmaya geliyor. Sektördeki en büyük avantajı ise  yeni bir tesis olması kuşkusuz. Sayın Ağabeyimize kulak verelim isterseniz..

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLARIMIZI KAÇIRMAYIN..

 “Sizlere en kusursuz hizmeti sunmak için buradayız”. Luxury Garden 224 Kır Düğün Salonu yeşillikler içerisinde ferah ve sağlıklı bir ortamda masalları kıskandıracak bir düğün ister misiniz?

GERÇEK ÇİM ZEMİN VE  HAVUZBAŞI..
Sizler için gerçek çim zeminde , havuz başında şehrin kalabalığından uzak sakin ve huzurlu bir ortam   hazırladık.   Virüs endişesi olmadan düğününüzü yapabilir sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.   Hayallerinizdeki kır düğünü için doğru noktadasınız.

224 Garden, sizleri düğün salonlarının stresli ve kasvetli atmosferinden alıp yeşillikler içerisinde huzurlu bir düğün organizasyonu gerçekleştiriyor.

MASAL GİBİ GECELER

Genç kızların hayallerini süsleyen kır düğünü, 224garden kalitesiyle gerçek oluyor. Açık bir alanda düzenlediğimiz kır düğünleri farklı konseptlerde hazırlanabiliyor. Çiftlerimizin isteğine göre gerçekleştirilen bu düzenlemeler görüp görebileceğiniz en özgün kır düğünü seçeneklerini sunuyor sizlere. Konuklarımızın sayısına göre belli bir plan dahilinde organize edilen ve tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir organizasyon sağlıyoruz.

TÜRK MUTFAĞININ  MÜKEMMEL LEZZETLERİ

Tüm bu hizmetlere ek olarak Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini siz ve konuklarınız için hazırlıyoruz. Ek olarak profesyonel fotoğraf çekimleri, birbirinden ünlü ve seçkin düğün müzikleri ve bir kır düğünü için ihtiyaç duyulabilecek her şey organizasyon dahilinde hizmetinize sunuluyor. Yeşilin huzuru eşliğinde en mutlu gününüzü deneyimleyebilirsiniz.

AÇIK HAVADA DAHA GÜVENLİ

Mekanımızda covid-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafeye uygun oturma düzeni, masalar arası geniş mesafe aralığı, ambalajlı kapalı kutuda yiyecek içecek servisi, kullan at malzeme ile servis imkanı, her organizasyon öncesi mekanın dezenfekte edilmesi  ve maskeli eldivenli servis personeli sunma imkanlarımız başta olmak üzere daha birçok önlem  sizlerin sağlığı düşünülerek alınmıştır...

Luxury Garden 224’de evlenme düğünlerinin yanı sıra  nişan, baby  shower , kına, bayi toplantıları, kurumsal etkinlikler, davet ve resepsiyonlar, mezuniyet törenleri, sünnet törenleri isteğe göre gündüz ya da gece yapılabilmektedir.


Garden 224 Luxury’de düşlediğiniz kır düğününü gerçekleştirmeye artık hazırsınız  değil mi?  Kaliteli hizmetimiz, güler yüzlü personelimiz, eşsiz açık alanımız ve uygun fiyatlarımız sayesinde bir düğün için gerekli olan tüm özellikleri tek bir işletmede sunuyoruz.
 
Hizmet standardımızı devamlı arttırmak hedefiyle  çiftlerimize hep daha iyi bir düğün vadetmeyi amaçlıyoruz. Memnuniyetinizi sağlamak adına her detayın üzerinde özenli bir şekilde düşünüyor, talep ve beklentilerinizi karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz.
 
Farklı ve şık dokunuşlarla hazırlanmış konseptleri düğünlerinizde uygulayabiliyoruz. En yeni trendleri takip eden ekibimiz sayesinde modern ya da geleneksel, gösterişli ya da sade birçok düğün konseptini  siz nasıl isterseniz o şekilde gerçekleştireceğiz..
 
Oldukça geniş bir arazide profesyonel bir şekilde hazırlanmış, teknolojik ekipmanlarla donatılmış bahçemiz sizi bekliyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE HUZURLU VE KEYİFLİ
 
Doğayla iç içe huzurlu ve keyifli  organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. 500 kişilik düğünlere bile rahatlıkla ev sahipliği yapacağız. Kusursuz gecelere imza atacağımız organizasyonlardan biri neden sizin ki olmasın?
 

Kişiye özel hizmet anlayışıyla ağırladığımız işletmemiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz sayfamızda görmüş olduğunuz numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM

Adres: Hasanağa Mah. Pazar Yolu Cad. No:127 (TOKİ Karşısı)

Telefon: 0 534 582 48 10  

NİLÜFER/ BURSA