Semih ŞAHİN

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı Zübeyde Hanım Doğumevi’nde karşıladı. Başkan Altepe ve beraberindeki Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte önce 2017’ye sayılı dakikalar kala 2016’nın son bebeğini ziyaret etti. Nagihan – Halil Yeşil çiftinin bebekleri minik ‘İkra’yı altın takarak ödüllendiren Başkan Altepe, anne Nagihan Yeşil’e de çiçek ve bebek bakım seti hediye etti. Yeni yılın ilk dakikalarında ise Neriman – Gökhan Şahin çiftinin ‘Gökalp’ adını verdikleri erkek bebekleri dünyaya merhaba dedi. Başkan Altepe, Gökalp bebeğe de altın takıp, anne Neriman Şahin’e çiçek ve bebek bakım seti etti. Aileleri tebrik eden protokol üyeleri de onların bu sonsuz sevinçlerine ortak oldular. Yeni yıl mesajını da hastanede veren Başkan Altepe, 2016’nın ülke olarak birçok sıkıntılar yaşadığını söyleyerek, “Ülke olarak ciddi bir imtihandan geçtik. Birlik ve beraberlik içinde bu sorunlardan güçlü bir şekilde çıktık. Ülkemizde gelişme, büyüme ve huzur devam ediyor. 2017 de inşallah daha da huzurlu bir yıl olacak. İnşallah savaşlar biter, akan kanlar durur ve Türkiye alması gereken rolü en güzel şekilde alır, almaya da devam ediyor” dedi.

HEDEF İLK 10 ÜLKE ARASINA GİRMEK

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de 2017 yılının hem Türkiye’ye hem de Suriye ve Irak başta olmak üzere tüm yakın coğrafyaya huzur ve barış getirmesini diledi. Türkiye’nin yeni bir sisteme doğru gittiğini ifade eden Şahin, “Başkanlık, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle sürekli istikrarı sağlamak ve hedefimiz olan dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dündar’da unutmadı

Yılın ilk dakikalarında Zübeyde Hanım Doğum Evini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni doğan bebeklere altın hediye ederek, sağlıklı ömürler diledi. Yeni doğan bebeklerin aileleri adına yeni bir heyecan ve umut demek olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “2017 yılı da ülkemiz adına heyecan ve mutluluk olsun” dedi. Dündar, Zübeyde Hanım Doğumevi’nin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane çalışanları ve hastalara karanfil dağıtarak yeni yıllarını kutlayan Başkan Dündar, tüm hastalara acil şifalar diledi.