Fatih AKKUŞ

Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalarda son 3 sezonda her defasında İstanbul bölgesi hakemleri ve özellikle Mete Kalkavan’ın atanması kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Mete Kalkavan’ın Beşiktaş’lı olması ve özellikle oynanan karşılaşmalarda yaptığı hatalar bu maça atanmasıyla gündeme bomba gibi düştü. İstanbul takımına karşı oynanan karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemlerinden bir 'tane’sinin atanması nasıl bir duygudur? Daha öncede Galatasaray-Bursaspor maçının hakemiyle otelde buluşan Yusuf Namoğlu son günlerde eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine rağmen bu tutumuna devam edeceğini gösterdi.

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

PUANLAR MASADA PAY EDİLDİ GALİBA?

Bursaspor’un sezon başından beri yanlışları düzeltmesi için kurulan sistem VAR’dan en çok yara alan bir takım olarak gündeme gelmişken böylesine önemli bir maçta nasıl olurda böyle bir hakem triosu maça atanır? Sosyal medyada taraftar bu konuya ciddi tepki gösterirken her şey bu akşam ki maçtan çıkacak sonuca bağlı.

MUHTEMEL 11

Bursaspor sahaya çok büyük bir değişiklik ile çıkmayacak. Kalede Muhammet Şengezer defans hattında Barış Yardımcı, Ertuğrul, Vergini (Chedjou), Umut Meraş önlerinde Aytaç Kara, Latovlevici, Badji, Lima ve Yusuf forvette ise Kubilay Kanatsızkuş veya Umut Nayir şeklinde çıkması bekleniyor.

Yayın: BeinSports1

Hakem: Mete Kalkavan

Saat: 19:00

Sıcaklık: 6 derece