Erkan ŞEN

Geçtiğimiz günlerde CHP Bursa İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hüseyin Akkuş, aday tanıtım toplantısını BAOB Restaurant’ta gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Akkuş, önceki gün görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında da açıklamalarda bulunarak durumun üzücü olduğunu kaydetti.

GÖNÜLDAŞLIK ÜZERİNDEN POLİTİKA

CHP çatısı altında var olan sıkıntıların 2019 sonrasına ertelenmesi gerektiğini ifade edenCHP Bursa İl Başkanı Adayı Hüseyin Akkuş, “Bireysel çıkarlarımızı kesinlikle öne çıkarmamaya gayret etmeliyiz. Siyaseti kendi gönüldaşlığımız üzerinden örmeye çalışıyoruz. Siyaset, Bursa ve ülke sorunları için ortak bir dil oluşturduğumuz ortamı beraberinde getirmekte. Bu ortak dil; çevre, kadın, genç, işçi, memur ve diğer tüm alanlarla ilgilidir” değerlendirmesinde bulundu.

SAÇLARININ TELİNE ZARAR GELMEYECEK

Bursa’nın en önemli kentsel sorunlarından bir tanesinin ulaşım olduğunu dile getiren aday Akkuş, şehrin çevreyle ilgili de büyük sorunlarının olduğunu söyledi. Sorunların çözülürken kararlı olunması gerektiğine vurgu yapan Akkuş, CHP’nin her zaman göreve hazır olduğunun da altını çizdi.Bursa’yı yönetmeye aday olduklarını açıklamalarına ekleyen Akkuş, “Biz siyaseti atlama tahtası olarak değil, hizmet yarışı olarak görüyoruz.İşçimizle, memurumuzla her zaman beraber olacağız bizler ve arkadaşlarımın saçının teline zarar değdirmeyeceğim” şeklinde konuştu.

Bayrağı burçlara dikeceğiz

“Siyasal anlayışımız ve duygularımızla halka dokunmalıyız” diyerek açıklamalarını sürdüren CHP Bursa İl Başkanı Adayı Akkuş, sözlerini kurduğu şu cümlelerle noktaladı: “Bursa’nın fotoğrafını biran önce çekerek harekete geçmemiz lazım. Kar altında deniz görmeye geldik biz. Arkadaşlarımla beraber o deniz düşünü göreceğiz. 7 Ocak tarihi itibariyle Bursa özgürleşecek ve şehrimizin burçlarına biz o bayrağı dikeceğiz.”