Erkan ŞEN
Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü, geleceğin futbolcularını Avrupa standartlarındaki tesislerinde yetiştiriyor. Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren kulüp başkanı İkram Gişi, gençliği kazanmak adına elini taşın altına koyduğunu ifade etti ve ekledi: “Ben bu çocukların sağlıklı bir hayat yaşaması, kötü alışkanlıklardan uzak kalması için ekibimle birlikte gecemi gündüzüme katıyorum.”

40 YILLIK GEÇMİŞ
Sağlıklı bir nesil için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Gişi, “1980’den bu yana gelen bayrağı onurumuzla devralmış bulunmaktayız. Birçok yeniliğe imzamızı attık göreve geldikten sonra. Kulübümüze ek bir bina yaptık. Çocuklarımızın hijyenik ortamda kahvaltı yaptığı bir bölüm de mevcut artık kulüp binamızın içinde. Kulübün alt katında da satranç, masa tenisi ve birçok aktiviteyi hayata geçirecek alanlar oluşturduk. Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle de futbolcu yetiştirdiğimiz tesisi kulübümüze kazandırmanın gururunu yaşamaktayız” değerlendirmesinde bulundu.

500’E YAKIN FUTBOLCU
Kulübün altyapısının 1 sene önce oluşturulduğunun bilgisini paylaşan Gişi, 6 aydır da aktif bir şekilde futbolcu yetiştirme programlarının başarıyla sürdürüldüğünün altını çizdi. Kulübün 40 yıllık bir geçmişi bulunduğunu kaydeden Gişi, “Önceden futbolcuların idmana çıkacağı alanlar bulunmamaktaydı. Şuana bakarsak eğer 250 tane küçük yaşta futbolcumuzun değerlendirilmeye tabi tutulduğunu görmekteyiz. 200 lisanslı futbolcusu var bu kulübün ve tabir yerindeyse futbolcu fabrikası gibi Türk futboluna destek vermekteyiz. 12, 13, 14, 15, 16, 17 ve 19 yaş kategorisinde giydiği formayı hakkıyla terleten çocuklar var. A takımımızla da başarıdan başarıya koştuğumuzun bilgisini gururla söylemek isterim. Bizim amacımız evlatlarımızı sporla haşır neşir etmek. Önceki adımızla Sırameşeler Kulübü’ydük ancak ben Sırameşeler ve Alemdar mahalleleri muhtarlarıyla istişare yaptıktan sonra iki kulübü birleştirmenin daha mantıklı olacağını düşündüm. 7 tane okul ve 85 bin nüfus… Böyle geniş bir kitleye onurla hizmet vermekteyiz şükürler olsun ki. Ben bu çocuklarla idmana da çıkıyorum, tesis içinde de harıl harıl çalışıyorum. Ben milletime hizmet etmenin derdindeyim. Yakında da kız futbol takımımız için girişimlerimizi gerçekleştireceğiz. Hedeflerimiz büyük ancak tek amacımız sağlıklı bir nesil” ifadelerini kullandı.
 
TAKIM EMİN ELLERDE
Takım, Hamitlerspor’da U17 Türkiye Şampiyonası tecrübesi yaşamış, son yıllarda da adını futbol camiasında duyuran genç antrenör Mesut Ali Düzkaya’ya emanet. Futbol okulu koordinatörlüğü ve teknik sorumluluğa getirilen Düzkaya başarıya giden yolda yalnız değil. Kulübün altyapı antrenörlüğüne de tecrübeli isim Vedat Hürsoy hoca getirilmiş. İlk hedeflerinin kulübü akademi haline dönüştürmek olduğunu dile getiren genç teknik adam Düzkaya, gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Tüm yaş gruplarına ahlaklı toplum bilincini aşılayarak; karakterli, çevresine faydalı sporcular yetiştirmek istiyoruz. İnanıyorum ki bunlarla birlikte başarı da gelecektir. Kulüp başkanımız İkram Gişi’yle görüştük ve her konuda anlaştık. Bundan sonra sabırla çalışarak hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.”

Mustafa Genç’e 6 maç ceza Mustafa Genç’e 6 maç ceza