Gökhan GÜNDOĞDU

Mazisinde birçok başarıya imza atmış olan kulüp, günümüzde de bu istikrarını sürdürüyor. Ülke futboluna ve geleceğimiz olan yeni nesillere hizmet etmek gayesini taşıya kulüp, seçimle iş başına gelen İkram Gişi başkanlığında gece gündüz çalışmalarına devam etmekte. Takım bütün yaş kategorilerinde aktif bir şekilde müsabakalara da çıkıyor. Bunun yanı sıra futbol okulu da mevcut Sırameşeler Alemdar Spor Kulübü 4 antrenör eşliğinde gençliğe sporcu kimliğini kazandırmak için fedakarlık ile ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sona eren U-19 müsabakalarında Sırameşeler Alemdar Gençlik Spor Kulübü 1 klasman 2. Grup’ta bir üst lige çıkmaya hak kazandı. 

Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı

ÜLKE FUTBOLUNA HİZMET İÇİN
Kulüp başkanı İkram Gişi gazetemize sezon sonu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “1980 yılında kurulan Sırameşeler Alemdar Gençlik Spor Kulübü faal durumda ülke futboluna hizmet etme amacıyla günümüze kadar kararlı bir şekilde varlığını sürdürmüştür. Göreve geldiğimiz geçen sene altyapıyla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde bugün Bursa U-19 klasman ligi 2. grubunda ikinci olarak bir üst lige çıkmaya hak kazandık. Kazanmış olduğumuz şampiyonluğu profesyonelliğe atılan ilk adım olarak değerlendiriyorum. U-17 ve U-16 kategorisindeki takımlarımız 1. Küme’de mücadele ediyor ve onları elit lige çıkarmak istiyoruz. Kulübümüzde U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 U-19 ve A Takım düzeyinde mücadelemizi saha içinde veriyoruz. Bunun dışında yarışmacı gruplarda da kulübümüzün ismini gençlerimizi sporla tanıştırmak amacıyla futbol okullarımız mevcuttur. Takım olma yolunda hocalarımızın bilgi birikimiyle bu yola çıkmış bulunmaktayız. Altyapıda 340 tane öğrenciye haftanın her günü ve yaz kış demeden 12 ay boyunca eğitim vermekteyiz. 140 tane de büyük yaş kategorilerinde mücadele eden lisanslı sporcumuz var. Toplamda 480 tane evladımızı elimizden geldiği kadar yetiştirmek gayreti içerisindeyiz.” 

HER GÜN YENİ BİR ZAFER
“Allah'ın izniyle birkaç seneye vermiş olduğumuz emeklerin neticesini almayı hedefliyoruz” diyen Gişi, “Bursa'da zaten güzide bir kulübüz, başarılarımızın üstüne yeni zaferler katarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hoşgörü, kaliteli eğitim, bilgi ve tecrübe gibi etik değerlere bağlı kalarak ismimizi Bursa'nın dışında tüm Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. Kulübümüze kazandırmış oldukları tesislerden ve vermiş oldukları desteklerden dolayı Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar'a ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş'a sizin aracılığınızla çok teşekkür etmek istiyorum” değerlendirmesini yaptı. Takımın başarılı teknik direktörü Mesut Düzkaya ise yaptığı açıklamada, başarılı çizginin bozulmadan devam edeceğinin altını çizdi.