Fatih AKKUŞ

Bursaspor bütün umutların bittiği haftada deplasmanda Antalyaspor’dan 3 puan alarak hayat buldu. Alınan galibiyet ve Göztepe’nin iç sahada berabere kalarak puan kaybetmesiyle bu hafta ki maç ekstra değer kazandı.

HER ŞEYİN FARKINDAYIZ

Bursaspor’un genç ve başarılı defans oyuncusu Umut Meraş, “7 hafta sonra aldığımız bu galibiyet için 3 mü, 6 mı, 9 mu kaç puan aldık. Ne diyeceğimizi biz de bilmiyoruz. Müthiş bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeydik. Yenilseydik nelerle karşılaşacağımızı biliyorduk. Ne kadar mücadele ettiğimizi herkes gördü. Bu hafta golü de bulduk. İyi de oynadığımızı düşünüyorum.  Şimdi içeride Göztepe maçımız var. Göztepe’yi de yenip Bursaspor’u bu durumdan çıkaracağız. Bu duruma biz getirdik buradan kurtaracak olan da bizleriz. Buradan taraftarımıza da seslenmek istiyorum. Göztepe maçında bizi yalnız bırakmasınlar. O maçta hep birlikte rakibimizi yenelim” değerlendirmesinde bulundu.

AYTAÇ’TAN CAMİAYA MESAJ

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği haftada Aytaç Kara da camiaya mesaj gönderdi “Artık son iki hafta kaldı. Hep birlikte olmamız lazım. Tek yumruk, tek vücut olmamız lazım. Şu an hak ettiğimiz yerde olmadığımızı biliyoruz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Taraftarımızın da ne kadar sitemli olduğunun farkındayız. Bu zorlu süreçten çıkacağız. Ondan sonra bu camiayı hak ettiği yere getireceğiz. Göztepe karşılaşması bu karşılaşmadan çok daha zor. Göztepe de iyi kapanan bir takım. Bizim de kapanan takımlara karşı bir sıkıntımız var. Her zaman rakipten daha fazla mücadele edeceksin. Daha fazla koşacaksın. Bugün yaptığımız gibi daha fazla üstüne koyarak haftaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BU MAÇTA SİZE İHTİYAÇ VAR

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

Bursaspor’da yaşanan krizler bitmek bilmezken son olarak başkan Ali Ay camiaya, “Bu maçta her maçtan farklı olarak taraftara daha çok iş düşüyor. Kırgınlıkları bir kenara bırakalım ve bu maçta tribünleri dolduralım. 90 dakika takıma destek olalım” dedi.