Se­zen Ak­su­’nun unu­tul­maz şar­kı­sı ‘Kaç Yıl Geç­ti Ara­da­n’­la 4 yıl ara ver­di­ği mü­zik pi­ya­sa­sı­na ge­ri dö­nen Si­bel Tü­zün, fark­lı bir pro­je­nin ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­dı. Son bir­kaç yıl­dır sah­ne prog­ra­mı­na ün­lü sa­nat­çı­la­rın tak­lit­le­ri ve çe­şit­li skeç­ler­le renk ka­tan Si­bel Tü­zün, bu­nu bir adım da­ha ile­ri gö­tü­re­rek mü­zi­kal yap­ma­ya ka­rar ver­di.

Yıl­lar­dır mü­zi­kal yap­ma­nın ha­ya­li­ni kur­du­ğu­nu söy­le­yen Tü­zün, “Sa­de­ce sah­ne önün­de de­ğil, pro­dük­si­yon ta­ra­fın­da da ol­du­ğum bir iş ya­pa­ca­ğım. Bir hi­ka­yem var, onu mü­zi­ka­le ta­şı­yo­rum. Şu sı­ra­lar mü­zik­le­ri­ni ha­zır­lı­yo­rum. Bu pro­je ha­ya­tım­da en çok yap­mak is­te­di­ğim şe­y” di­ye ko­nuş­tu.
Ge­niş bir cast ve bü­yük bir ekip­le ger­çek­le­şe­cek olan pro­je için ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne kat­tı­ğı­nı söy­le­yen Si­bel Tü­zün, “Müzikali yurt­dı­şın­da da sah­ne­lemek istiyorum. Özel­lik­le Bro­ad­wa­y’­de sah­ne­ye koy­mak en bü­yük he­de­fim” dedi.

İKİ ÇOCUK KİLO BIRAKMIYOR

Yoğun çalışma temposunun yanı sıra iki çocuğuyla da ilgilenen Tüzün, çocukları sayesinde fazla kilolarından da kurtulduğunu söyledi. Tüzün, “Hayatımın özeti, az uyku, çok koşturmak. Çocukların peşinden koşturarak doğum kilolarımdan kurtuldum” dedi.