Sevinç ÇELEBİ

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde faaliyet gösteren UEDAŞ, halka kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunma çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destekle toplumun gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor. UEDAŞ’ın bu yıl 6. kez düzenlediği “Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışmasında” dereceye giren 50 fotoğraf, Ankara’da Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışını EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir yaptı.  EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Bu sergi enerji sektörünün sanat sektörüne ve kültürel faaliyetlere kattığı enerjidir" dedi. Serginin açılışında UEDAŞ halkla ilişkiler ve iletişim temsilcilerinin yanı sıra EPDK bürokratları da yer aldı.

SANATA KATILAN ENERJİ

Sergi geziminin ardından basın mensuplarına sergiyle ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Yılmaz,  6. kez düzenlenen sergiyi “Enerji sektörünün sanat sektörüne ve kültürel faaliyetlere kattığı enerji" olarak tanımladı. Yılmaz, her ne kadar dönemsel sıkıntılar yaşansa da bu tarz sosyal projelerden vazgeçmediklerini  ve de vazgeçmeyeceklerini ifade etti.

ULUSLAR ARASI BOYUTA GELDİK

Basın mensuplarına kısa bir değerlendirmede bulunan Özdemir ise, UEDAŞ’ın Türkiye’nin en güzel dağıtım şirketlerinden birisi olduğunu belirterek, “Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova olmak üzere 4 tane şehrimiz var. Geçen sene 3 bin civarında katılım varken bu sene 5 binin üzerinde başvuru oldu. Enerji dağıtımının yanı sıra sanata da çok önem veriyoruz. Sevindirici noktalardan birisi uluslararası boyuta geldik. 15'in üzerinde yabancı ülkelerden fotoğraflar ödül aldı" diye konuştu.

ÇEŞİTLİ İLLERDE SERGİLENECEK

Öte yandan UEDAŞ ve sergiyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Limak Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce “Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde 3.1 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ’ın, ‘Gece ve Işık’ temasıyla düzenlediği “Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması” her yıl amatör veya profesyonel binlerce fotoğraf tutkununu bir araya getiriyor. Bu yıl ilk kez uluslar arası katılıma açılan yarışmaya, 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında 5 bin 204 başvurusu geldi. Geçtiğimiz yıl 3 bin 821 başvuruya sahne olan yarışmanın başvuru sayısında yüzde 36’lık bir artış gerçekleşerek, yarışma tarihinin başvuru rekoru kırıldı. En fazla 5 fotoğrafla katılan yarışmacılar dereceye girebilmek için mücadele etti. Yarışmada dereceğe giren 50 fotoğraf UEDAŞ’ın hizmet bölgesinin yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli illerinde sergileniyor.

2177 PERSONELİNE 7/24 HİZMET VERİYOR

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde 35.501 km2 alanda 3,1 milyon müşteriye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 4 il, 55 ilçe, 2221 mahalle ve 636 köy sorumluluk sahasında 2177 personeline 7/24 hizmet veriyor. Kurulduğu yıldan bu yana kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye özen gösteren firma gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleri ile çevre, eğitim, kültür, sanat ve spor konularına da destek oluyor. 2010 Eylül’ünde özelleşen şirket LİMAK holding bünyesinde bulunuyor” dedi.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN CEVAP VAR

 Sayın Sevinç Çelebi;

'agazete’deki Vatandaş Hattı köşenizde 03 Ocak 2019 tarihinde ‘Derdimizi Başkanlarımıza İletin Lütfen’  başlıklı habere yer verilmiştir.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nün ilgili ekiplerince, yazıda bahsi geçen ve sorumluluk alanımızda bulunan Çelebi Mehmet Bulvarına bağlı sokaklar ve çevresinde yapılan kontrollerde ve denetimlerde herhangi bir işgale rastlanılmadığı anlaşıldı. Konu ile ilgili çalışmalara devam ediliyor.

Ancak, bahse konu işgallerin ve buna bağlı şikâyetlerin yoğun olduğu yer olan Çelebi Mehmet Bulvarı ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetki ve sorumluluk alanında kaldığından konu ile ilgili kuruma da bilgi verildi.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

***

NİLÜFER BELEDİYESİ’NDEN CEVAP VAR

Sayın Sevinç Çelebi,

02 Ocak 2019 tarihli  “Bir çözüm bulun lütfen!” başlıklı gazetenizde yayınlanan Nebi Durgutlu adlı vatandaşımızın şikayet yazısı tarafımızdan incelenmiştir. Söz konusu bölgede sayıları artan hayvanlarla ilgili olarak rutin toplama işlemi yapılmaktadır. 5199 sayılı hayvanları koruma kanunu uyarınca yapılan çalışmalarda küpesiz olduğu tespit edilen hayvanlar ekiplerimizce alınmış olup, kontrol ve kısırlaştırıldıktan sonra aşılanıp, alındığı ortama bırakılmaktadır. Toplu halde gezen köpeklerin dağıtılması ve ısırma olayına karışmış olan hayvanın kuduz hastalığı yönünden kontrol altına alınması işlemleri de ilgili ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Böyle bir durum yaşandığında vakit kaybetmeden 444 16 03 numaralı telefondan vatandaşlarımızın bizlere ulaşmasını rica ederiz.

Duyarlı vatandaşımıza teşekkür eder, size de çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Nilüfer Belediyesi Basın Büros