Devasa ekranlar günün her saatinde aktif olurken herkes tarafından rahatlıkla görülebilir. Güneş ışığının altında dahi kaliteli bir görüntü sunduğu için tüm firmaların ilk tercihi arasında yer almaktadır. Ebatlarının çok büyük olması totem led ekran fiyatları konusunda firmaların endişeli olmasına sebep olabilir. Ancak araştırmalar yapıldığında bu ekranların çok uygun fiyatlarda olduğu ve verilen paranın karşılığının çok iyi bir şekilde alındığı görülecektir. Doğru üretici firmalar ile irtibata geçen firmalar her zaman en iyi fiyatlarla ürünleri satın alabilirken uzun sürte sorunsuz bir biçimde kullanmayı başarabilirler.

Markalar Neden Totem Led Ekranları Tercih Ediyor?

Şehir merkezlerinde zaman geçiren kişiler, her geçen gün totem led ekran sayısında ciddi şekilde bir artış olduğunu fark edebilir. Led ekranların tercih edilmesinde yaşanan artışın en büyük sebebi olarak sunduğu avantajlar gösterilir. Diğer görüntüleyicilere göre birçok artısı olan bu ekranlar firmaların ilk tercihi konumunda bulunuyor. İlk olarak totem led ekranlar kullanıldıkları alanlarda çok uzam mesafeden dahi fark edilebiliyor. Çok büyük ebatlarda olduğundan metrelerce uzakta bulunan kişiler dahi ekranlardaki reklamları inceleme fırsatı buluyorlar.

Totem led ekranların görüntü kalitesinin çok yüksek seviyede olması insanların uzak mesafeden dahi rahatlıkla ekranlardaki görüntüyü algılamasını sağlar. Led ekranların tasarımı güneş ışığında dahi çok yüksek kalitede görüntüleme imkânı sunmaktadır. Akşam saatlerinde parlayan görüntüsü ile tüm dikkatleri üzerine çeken led ekranlar, gündüz saatlerinde de harika bir görüntü ortaya çıkarır. Ayrıca mevsim şartları ne olursa olsun led ekranlar aralıksız olarak çalışmaya devam edebilmektedir. Bu etmenler led totem tercihinin başlıca sebepleri olarak gösterilir.

Totem Led Ekranlar Nasıl Satın Alınır?

Devasabüyüklüklere ulaşabilen totem led ekranların mağazalardan basitçe satın alınması çok mümkün olmamaktadır. Bu sebeple de totem led ekran satın almayı düşünen kişilerin her zaman üreticiler ile iletişime geçmesi ve kendi istekleri doğrultusunda siparişlerini tamamlaması gerekir. Totem led ekranlar üreticilerden alınmadığında çok daha yüksek fiyatlarda satışa sunulur. Aracı firmaların da kazançları ekleneceği için kullanıcılar daha yüksek bedeller ödemek zorunda kalabilmektedir.


Türkiye’de uzun yıllardır led ekranların üretimini ve satışını gerçekleştiren firmalar her zaman en doğru tercihler olarak gösterilir. Fetih Led firması bu bağlamda firmaların ilk tercihi olmaktadır. Yerli bir firma olması ve üretimden direkt olarak satışı gerçekleştirmesi fiyatların her zaman çok uygun düzeylerde olmasını sağlamaktadır. Ayrıca üretici firma olması istenen her boyutta led ekranların üretilmesine imkân tanır. Üretici firmaya taleplerini ileten kişi ya da kurumlar, totem fiyatı hesaplama işleminden sonra ödemeleri gereken miktarı öğrenmiş olurlar. Sonrasında alışverişler tamamlanır ve istenen noktaya totem led ekranların montaj işlemleri gerçekleştirilebilir. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Alper Gezeravcı’nın uzay yolcuğunu Bursalı çocuklarla izledi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Alper Gezeravcı’nın uzay yolcuğunu Bursalı çocuklarla izledi