İnternet haber sitelerine Basın İlan dopingi İnternet haber sitelerine Basın İlan dopingi

Şehide 'Vefa'

Vefayı şiar edinen Anda Kardeşe Vefa Derneği gönüllüleri, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi anma etkinliği kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Üşüyorum’ şiirini seslendirdikleri bir video yayınladı.

 

Özlem ATAÇ

Tamamen gönüllülük esaslı çalışan ve vefayı şiar edinmiş olan Anda Kardeşe Vefa Derneği, bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölüm yıl dönümünde de vefasını gösterdi. Mazlumun olduğu her yere Türk’ün vefalı elini uzatma gayesinde hareket ettiklerini kaydeden Anda Kardeşe Vefa Derneği gönüllüleri, Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 11.yıl dönümünde anma günü anısına video hazırladı. Anda Kardeşe Vefa Derneği gönüllüleri tarafından oluşturulan videoda Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Üşüyorum’ şiirinin her ilden gönüllüler tarafından okunması büyük beğeni topladı.

EN SEVDİĞİMİZ

Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma etkinliğinin koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edildiğini söyleyen Anda İl Başkanı Serkan Güngör, “Her yıl 25 Mart’ta Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu Taceddin Dergahı’nda anarken bu yıl virüsten dolayı ileri tarihe erteledik. Ne olursa olsun 25 Mart’ta bir araya gelemesek de bir videoda en sevdiğimizi analım dedik. Ankara, Bursa, Sivas, Afyon, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Manisa, İstanbul, Batman, Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Hatay, Adana, Eskişehir ve Şanlıurfa’da bulunan gönüllülerimiz, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Üşüyorum’ şiirini seslendirdi. Muhsin Başkanımızı ve onunla şehit olan arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. 11 yıl oldu ama ona olan özlemimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Salgın biter bitmez anma etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Biz insanlarımız için evde kalıyoruz ve en sevdiğimizi evimizde anıyoruz. Siz de evde kalarak en sevdiklerinizin yanında kalın” diye konuştu.