Fatih AKKUŞ

Bursa’nın gururu olmaya devam eden Bizim Salon talebeleri. Milli Takımlar Antrenörü Sefer Güneş ile Türkiye spor alanında isminden söz ettirmeye devam ediyor.Geçtiğimiz ay Bursa’ya 7 madalya kazandıran Bizim Salon öğrencileri, şimdide Antalya’da yapılan Wushu Şampiyonası’nda 5 madalya ile döndüler.

HEDEFLER ARTIK BÜYÜYOR

04/14 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya’da yapılan Türkiye Wushu (Kungfu) Şampiyonası’na 7 sporcuyla katılan Bizim Salon Gençlik ve Spor Kulübü 5 madalyayla turnuvayı tamamladı. Başarılı çalıştırıcı Sefer Güneş özellikle katıldıkları her dalda Bursa ve Bursa spor camiasının gurur kaynağı olmalarından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

MİLLİ TAKIMA 5 YENİ SPORCU

Güneş, her turnuvadan sonra milli takıma öğrenci gönderilmesinin ise Bursa’ya büyük katkı sağlayacağını vurguladı.Wushu (KUNGFU) kategorisinde 5 yeni sporcusunu Milli takıma kazandırmanın da mutluluğunu yaşayan Sefer Güneş “Bundan sonra daha da ileriye götürmek için başarılar sürecek. Ancak çok desteksiz kalıyoruz. Kimseden bir beklentimiz yok bizim ancak herkese verilen destek bu başarılı çocuklara da verilmek durumunda” değerlendirmesinde bulundu.