Silah ve mermi gösterip şantajla para aldığı iddia edilen gazeteciye 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi Silah ve mermi gösterip şantajla para aldığı iddia edilen gazeteciye 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi
Nilüfer İhsaniye Mahallesi’nde araç kiralama şirketi ortaklığı bulunan O.Y. ve A.Ö. arasında anlaşmazlık çıktı. O.Y. sabah saatlerinde yanına aldığı tabancayla araç kiralama şirketine gitti. Burada kapı ve camları kıran çılgın genç, vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler sebebiyle yaralandı. O.Y. camlarını kırdığı iş yerinin içine girip otomatik pompalı tüfeği aldı. O.Y. dışarı çıkarken dükkânda bulunan koltukları ateşe vererek kaçmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan kesiklerle koşmaya çalışan O.Y. iki sokak arkada bilincini kaybederek bayıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan dükkana müdahale ederken, polis ekipleri de yerdeki kan izlerini takibe başladı. 
 
FAZLA KAN KAYBETTİ
Kan izlerinin diğer sokağa doğru gittiğini gören ekipler, O.Y. isimli genci baygın halde bulundu. Bilinci kapalı olan O.Y.'nin yanında dükkandan aldığı otomatik pompalı tüfek ve bir de tabanca bulundu. Çok fazla kan kaybeden O.Y.'ye ilk müdahaleyi yapan polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler bulunan O.Y. ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kundaklanan dükkânda ve O.Y.'nin kan kaybından bayıldığı yerde incelemelerde bulunurken, tabanca ve otomatik tüfek emniyete götürüldü. (İHA)