Fulya GÜVEN-Mustafa TANITAN

On bir ayın sultanı Ramazan ayının vazgeçilmezi Ramazan pideleri Gazcılar Fırını’nda kapış kapış gidiyor. Aslen Artvinli olan ve fırıncılıktaki başarısını geniş kitlelere duyuran İsa Ağlar’ın Gazcılar Caddesi’nde yer alan Gazcılar Fırını iftar ve sahur vakti Bursalıların akınına uğruyor.

MİLLET AĞZININ TADINI BİLİYOR

Ekmek ve pide gibi unlu mamulleri taş fırın dedikleri odun fırınında pişirdiğini belirten fırın işletmecisi İsa Ağlar, “Günümüzde halkımızın tükettiği Unlu mamuller iki ayrı fırın türüyle faaliyet göstermektedir. Bunlardan biri buharla ekmek pişiren matador fırınları, diğeri ise halkımızın tercih ettiği kara fırın. Biz odun ateşiyle pişen mamullerimizi Ramazan ayında müşterilerimize ulaştırmada güçlük çekiyoruz. Ağız tadını iyi bilen ve mamullerimizi tercih eden müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürürken, ekmek ve pidelerimizi iki Konya ve bir Balıkesir unu karışımıyla elde ediyoruz. Tercih edilme sebebimizin başında bu geliyor. Ben ekmek ve pideden dolayı bizi tercih eden Bursalılara teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM

Fırın işletmecisi İsa Ağlar fırsat buldukça "Gurur duyuyorum" dediği güreşçi oğlu Mustafa Ağlar'ın güreşlerini de izleyerek ona destek veriyor. Ağlar, oğlunun gelecekte milli takıma kadar yükselerek bayrağımızı göndere çektireceğine inandığını ifade etti ve açıklamasını kurduğu şu cümlelerle sürdürdü: “Bir baba olarak üzerime ne görev verilirse seve seve yerine getireceğim. Çocuğumun iyi yerlere gelmesini ve vatana hayırlı olması tek arzum.” 

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret