Freni patlayan otobüs önce ağaca ve kamyonete, sonra evin duvarına çarptı Freni patlayan otobüs önce ağaca ve kamyonete, sonra evin duvarına çarptı

İlk kaza Akhisar'da meydana geldi. Otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Bu kazada Gürkan K, Gülcan C. ve Damla T. yaralandı. 3 yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

KONTROLDEN ÇIKTILAR
İkinci kaza ise Mezit 4 bölgesinde meydana geldi. TIR’ın sürücüsü A.K., havanın yağışlı olması sebebiyle virajlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan TIR yolun sağındaki bariyerlere çarparak ancak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Son kaza ise Bursa-Ankara yolunda meydana geldi. Sürücü Y.C., Ankara'dan Bursa'ya seyir halindeyken yağışlı yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürü yaralanmazken, araçta bulunan Devran K, Naime C, Adile Hicran K, Gurbet C, Baran C. ve Ayşe C. hafif yaralandı. 6 yaralı olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. (İHA)