Fatih AKKUŞ

Bursaspor son haftalarda hangi maçta 1-1 berabere kaldıysa bir sonraki hafta galip geldi. Aynı zamanda berabere kaldığı takımlar ise bir sonraki hafta farklı mağlup oldu. Trabzon’un başına gelenler malum. Bu ligin belirleyici takımı Bursaspor oldu. Kasımpaşa’yı yenerek hem ligin zirvesiyle arasının açılmasına izin vermeyecek, hem de 'zirve’de dengeleri değiştirecek.

MAÇIN HAKEMİ

Bursaspor camiasının yakından tanıdığı ve genelde Bursaspor’un morallerinin yükseldiği haftalarda, yada kritik mücadelelerde ortaya çıkan Mete Kalkavan Kasımpaşa maçına atanan isim oldu.

MUHTEMEL 11

Bursaspor sahaya kalede Okan Koçuk ile çıkacak. Önünde ise Ertuğrul ve Chedjou oynayacak. Sağ ve solda ise Barış Yardımcı ve Umut Meraş. Orta alanda ise Milli davet alarak moral depolayan Aytaç Kara, Badji, Saivet, Latevlovici, Yusuf Erdoğan (Burak), forvette ise gol yollarında son haftalarda suskun kalsa da güvenilen Sakho olacak.

TARAFTAR İLGİLİ

Dün idman taraftara açıldı ve Samet Aybaba taraftardan söz aldı. Stadyumda bugün en az 30.000 kişi olması beklenirken Aybaba’da taraftara söz verdi “Bu maçta 3 puan Bursa’ya gelecek”

Yayın: BeinSportS 1

Saat: 13:30

Stadyum: Timsah Arena

Hava: 18 derece

Hakem: Mete Kalkavan

Geçmiş olsun Balkız

Adanaspor tribün lideri Refik Gül ve aynı zamanda Bursaspor tribünlerinin dostları arasında... Refik Abimizin küçük kızı rahmetli Belkıs Gül yengemizin bizlere emaneti Balım (BALKIZ) İstanbul’da ciddi bir operasyon geçirdi. Yavrumuza Allah’tan şifa son zamanlarda başına gelenler yüzünden de Refik Abimize geçmiş olsun diyoruz.

16 numara atasını unutmaz

Milliyetçi ve vatanseverlikleriyle bilinen Bursaspor tribünleri 10 Kasım ve Kasımpaşa maçını değerlendirdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe kavuştuğu Kasım ayında 'Kasımpaşa’yı farklı yeneriz' düşüncesi ön plana çıktı

Yücel - Gülçin Atan 

Mustafa Kemaller bitmez

Bursaspor bu hafta zorlu Kasımpaşa maçında galip gelecektir. Zorlu diyorum rakip çok formda. Ancak Bursaspor’un bu sene ortaya çıkan. Savaşan ve kaybetmek istemeyen yapısı bu maçtan 3 puan getirecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım’da rahmete kavuştuğunu zannedenler gaflete düşmesin. Mustafa Kemal’ler bu ülkede bitmez, bitmeyecek. Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Gürdal Kuyucak

2-0'la geçeriz

Zor maç olacak lakin 2-0 gibi bir skorla geçeriz diye düşünüyorum. Taraftar olarak ailece yerimizi alacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Musafafa Kemal ATATÜRK’ü rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz ruhu şad olsun.

Yılmaz Acar

Son Kasım'a kadar

10 Kasıma değil, son kasıma kadar izindeyiz Atam. Saygı ve minnetle anıyoruz, arıyoruz... Mekanın cennet olsun. Kasımpaşa’yı taraftar baskısı ile çiğ çiğ yeriz inşallah 3-0 alacağız... #bursaankara

Turgay Semiz

Öyle bir borcumuz var ki

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü saygı ve özlemle anıyoruz. Bizlere bu güzel vatanı bıraktığı için ona canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz. Bu haftaki zorlu maçta takım oyunumuz ve havamız ile birlikte taraftarı da arkasına alacak olan takımız 3 puanı mutlaka alacaktır ve ön sıralara doğru yükselişe geçeceğimize inanıyoruz.

Gökhan Sezer

Unutursak kalbimiz kurusun

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı saygı ve özlemle anıyoruz. Ömrümüzün sonuna kadar da unutmayacağız. Kasımpaşa maçını sahada savaşan takım, tribünde binlerce kişi ile alacağız.

Emine Yolcu

Bizim yalnızlığımız...

10 Kasım yüreğimizden bir parçanın kopuşudur. Bizim yalnızlığımızdır. Hüzün olsa da umutsuz değiliz Atamızın izindeyiz. Maçımız ne kadar zor olursa olsun taraftar desteği takımızın İsteği ile 3 puan bizim olacak. İnanıyoruz ve güveniyoruz. Bursasporum sen bizim her şeyimizsin

Yasin Avcı

Ben Boğaz'dan destekleyeceğim

"11 Kasım Pazar maç günü Uluslararası Vodafone Avrasya Maratonu’nda 4 metrelik dev Bursaspor bayrağımla süper bir İstanbul turu yapacağım. Bursaspor’um İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı Aytaç ve Ertuğrul'un milli davet morali ve gençlerin hırsıyla rahat bir futbolla geçecektir. Bende 4 metrelik Dev Bursaspor bayrağımla Avrasya maratonunda boğaz köprüsünü geçeceğim.

 

Sabahattin Karaz

Bu hafta rahat kazanırız

Bu hafta yine oğlumla beraber maçtayız. İnşallah bu maçı kazanıp üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz. Ulu önderimiz Atatürk'ümüzü sonsuza kadar saygıyla anıyoruz... #sonbaşbuğatatürk

Ersel Çelik

Her zaman ki gibi

Bizlere bu güzel vatanı bırakan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz. Bu hafta oynanacak Kaşımpaşa maçında da her zaman ki gibi yerimizde takımımızın peşindeyiz. Güneşli bir havada bulmadığımız bu arma sevdasını hiç bir fırtınada terk etmeyeceğiz.