Fatih AKKUŞ

Bursaspor deplasmanda Kasımpaşa’yı mağlup etse bile İzmir’den gelecek habere göre ya daha rahatlayacak, yada stresli durumu ilerleyen haftalara taşıyacak. Erzurum’un deplasmanda Göztepe’yi yenmesi ve Bursaspor’un galip gelmesi puan farkını açacak ancak Erzurum’a umut verecek ve yarışa onu da sokacak. Göztepe’nin yenmesi ise tamamen iki takım arasında yarışı hızlandıracak. Bursaspor’un yenilmesi ve Erzurum’un yenme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Hayati maçı Erzurum’da oynayacağız ve o stresten galip kim çıkar bilinmez.

BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ

Ne olursa olsun biz işimize bakmak zorundayız. Bursaspor bu deplasmandan 3 puan ile dönmek zorunda. Saha dışında yaşanan gelişmeler ortadayken yenilme ihtimali bu takımı kurtarmaz. Bu sebeple taraftar yine üzerine düşeni yaptı ve deplasman biletlerini tamamen tüketti. Ek kontenjan bekleniyor. Düşme hattında ve bu kadar sıkıntılı bir durumdayken bile deplasmanda kapalı gişe maç oynanması ise mutlu edici.

MUHTEMEL 11

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

Bursaspor’da sakatlar ve cezalılar dışında 11’de bir değişiklik beklenmiyor. Badji’nin cezalı olmasından dolayı muhtemelen bu maçta Shehu eğer yetişmezse Furkan Soyalp sahada olacak. Bursaspor sahaya kalede Okan Koçuk ile çıkacak. Önünde Ertuğrul ve Chedjou olacak. Beklerde ise Barış ve Umut Meraş olması bekleniyor. Orta alanda Badji’nin yokluğunda Shehu(Furkan), Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Saivet, Latovlevici, forvette ise Sakho oynayacak.

Yayın: BeinSportS 1

Saat: 20:30

Sıcaklık: 13 derece

Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu