Fatih AKKUŞ

Her yıl sezon öncesi ve ortasında ‘Sanal basın’ devreye girer ve transfer harekâtı başlar. Aynı durum tekrar gündemde. Menajerler ortaya lafı bırakıyor. Beğenen alıp gazetesinde yer veriyor, beğenmeyen bu oyuna alet olmuyor ancak bir tek doğru var: O da kulüpte para olmaması. Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Bir forvet ve kenar oyuncusu almak istiyoruz. Bu eksikleri tamamlarsak tribünlere daha keyifli bir futbol seyrettireceğiz” demişti.

BİZ SÖZÜMÜZÜ SÖYLEDİK

Son olarak Mossoro’yu Bursaspor’a getirenler, daha önce de birçok futbolcuyu bize yazanlara cevabımız net oldu ve söyleyeceğimizi söyledik: “Biz Bursaspor’un menfaatinin aksine olan ne varsa yokuz.” Hala daha yazan, mail atan menajerler kirli oyunlarını başka yerlerde değerlendirmeliler. Burası orası değil.

 Civelli gibi  olmak isterim

 Maçtan sonra gösterdiği performans ile alkış alan Santiago Vergini yaptığı açıklamada, “Açıkçası ben şu ana kadar bir şey kazandırdığımı düşünmüyorum. Çünkü biz oyuncular olarak her antrenmanda her maçta bir şeyler göstermek zorundayız. Renato Civelli’nin Bursaspor’da oynadığını biliyordum ancak kulüp açısından bu kadar önemli bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Ben de umarım onun bıraktığı gibi bir izlenim bırakırım” dedi.

SAMET HOCAM İŞİNİ BİLİR

Akhisar deplasmanında takımına hayat veren Umut Nayir ondan sonra çıktığı iki maçta gol atamasa da takıma müthiş destek oluyor. Baskılı ve istekli oyunuyla göz dolduran genç forvet, “Takım içinde her hafta farklı isimler forma giyebiliyor. Samet hocam elindeki kadroyu iyi bilen ve bunu iyi kullanabilen bir insan. Bazen genç arkadaşlarımız forma giyiyor, bazen tecrübeliler sahaya çıkıyor. Sezon içinde olabilecek bir durum bu. Bazen ben sahaya çıkıyorum bazen de başka bir arkadaşım forma giyiyor” diyerek Samet Aybaba’nın elindeki kadroyu da çok iyi kullandığına vurgu yaptı.

GÜZEL ANILARIM VARDI

Özel bir kuruma verdiği röportajda Nayir, “Eski takımıma karşı oynamak biraz heyecanlandırdı. Çünkü güzel anılarım vardı. Sağ olsun onlar da beni çok güzel karşıladılar. Demek ki iyi hatıralar bırakabilmişiz. Buradan Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum. Onlarla da güzel dostluklar kurmuştuk zaten. Olması gereken bu değil mi? Ülke futbolu olarak geride kaldığımız noktalar bunlar. Emek verdiğin bir camia var. Onlar seni seviyor, sen onları seviyorsun. Böyle şeyler paylaşılabilir. Bence doğal şeyler ve inşallah bu tarz davranışlar artar” diyerek anılarını da tazelemiş oldu.