Fatih AKKUŞ

Mustafa Genç’e 6 maç ceza Mustafa Genç’e 6 maç ceza

Başkan Ali Ay yapılandırma için son zamanlarda ortaya atılan “Borç bir anda 1.3 milyon olacak” sözlerini yakın çevresine “Biz bu kadar iş bilmez bir adam mıyız. %20 ile kredi çekermiyiz. Biz görüştük birkaç başkan ile beraber. En fazla %12, %13 bandında bir faiz oranı olacak. Bizim yapmak istediğimiz zaten senede 60 milyon faiz ödüyoruz bankalara. En azından 1 sene öteleme ile bu rakamı ödeyerek rahatlamış olacağız” dediği öğrenildi. Bursaspor’un borcunun 850, 900 bandına çıkacağı ancak bununda 1 sene ötelemeli geri ödeme şeklinde ödeneceği gelen bilgiler arasında.

KEMBO RESTİ ÇEKTİ

Yönetime "Önce 80 bin Euro alacağımı ödeyin" ödeyin resti çeken "Sonra oturur konuşuruz. Ben de Bursaspor’da mutsuzum ve ayrılmak istiyorum. Ancak param ödenmeden sizlerle hiçbir şekilde masaya oturmam. Benden hiçbir fedakarlık beklemeyin. Bursaspor’da yaşadıklarım öyle böyle şeyler değil. Kendimi değersiz hissediyorum" diyen Kembo'nun son durumun herkes merak ediyor.

BAMBAŞKA BİR BURAK OLACAK

Burak Kapacak özel bir röportajda “Futbolda çok fazla iniş ve çıkışların olmaması gerekir. Hocamız gençliğimize veriyor. Ama ikinci yarı farklı bir Burak olacak. Beşiktaş maçında çok heyecanlandım. Oynamayı bekliyordum ancak ayaklarım titredi. Değişik bir histi. Büyük bir maça çıkmak kolay değil. Çünkü 1 yıl içersinde farklı bir yere geldim. O anki hislerim anlatılmazdı. Benim hedefim Bursaspor uzun yıllar oynamak. İstanbul gibi bir hayalim yok. Avrupa tabii isterim. Arsenal benim idolüm” diyerek hem hayalini, hem de ikinci yarı başka bir Kapacak hayalini kurduğunu dile getirdi.

PERFORMANSIMLA TEŞEKKÜR EDECEĞİM

Bursaspor’un sezon başında Başakşehir’den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bonservisini almak istediği Tunay Torun “Bugüne kadar çalıştığım hocalardan en iyisi belki de. Sadece benimle değil, herkesle çok samimi. Hem gülüyor hem de ciddi oluyor. Senden beklentilerini söylüyor. Benden de beklentisini söyledi. Artık sahne almam gerektiğini söyledi. Ben de hocamın bana olan bu güvenini performansıyla geri iade etmek istiyorum” dedi.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÖZLÜCE’DE

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde Ali Ay ve ikinci başkan Cem Öztürk’ü ziyaret etti. 20 dakika süren ziyarette Bursaspor’un Vergi anlamında ki sıkıntılarının çözümü görüşüldüğü öğrenildi.