Gökhan GÜNDOĞDU

Bursa 1.Amatör küme takımlarından olan Özlücespor geçtiğimiz hafta Cuma namazı çıkışında Özlüce Merkez Camii’de aşure dağıtarak sezona merhaba dedi. Kulübün değerli başkanı Tayfun Sertkaya ile güzel bir sohbet gerçekleştirerek, kulüpve bu sezonki hedefleri hakkında konuştuk.Özlücespor’un günümüze gelme süreci şu şekilde olmuş. Kulübün mazisi faal durumda olan Nilüfer Gençlerbirliği’nin isim değişikliğine giderek2014 yılında Özlücespor olarak Bursa ve ülke futboluna hizmet etmeye amaç edinmiş ve çalışmalarına ara vermeden Fethiye sahasında eğitimli antrenörler eşliğinde devam etmiş ve ediyor da. Kulüp Başkanı Sertkaya asıl amaçlarınınyetişen yeni nesle karşı her birey gibi Özlüce camiası da kendi üstüne düşen sorumluluğu hissederek bu yola çıktıklarını belirtti ve ekledi: “Gençlerimiz bizim geleceğimiz, bu bilinçle onların kötü alışkanlıklara bulaşmalarına izin vermeden sporun güzel yanları ile pekiştirerek sosyal bireyler olmaları, yarınlara umutlu bakmalarına vesile olmak istiyoruz Özlücespor olarak.”

BAŞARI ODAKLI ÇALIŞAN BİR KULÜP
Kulüp bünyesinde A takım,Genç takım, U-17,U-16,U-15, U-14 ve yaz okulları olarak futbol eğitimleri verilmekte.Basamakları birer birer çıkmak istediklerini belirten başkan, hedef olarakalt yapıda elit lig, A takımda ise süper amatör ligde mücadele etmek istediklerini; bunun için çalıştıklarını  belirtiyor. Başkan Sertkaya, önümüzdeki senede sadece futbol odaklı değil farklı spor branşlarıylada isimlerini duyurmak istediklerini dile getirdi. 

DESTEKLER UNUTULMUYOR
Özlücespor’un değerli sponsorları olan Çevik Ofset sahibi Metin Çevik ve Siba Tekstil sahibi Sinan Bağcı’ya vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerinden, yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ediyor Başkan Sertkaya ve devam ediyor: “Son olarak da Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem’ makamında ziyaret ederek tesislerimiz konusunda hassasiyetimiz belirterek bu konuda yardım edeceklerini belirtti. Kendilerine teşekkür ediyoruz kulübüm ve şahsım adına. Nilüfer Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Nilüfer Belediye Meclis üyesi Atakan Çorbacı’ya vermiş oldukları destelerden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Eski belediye başkanımız Mustafa Bozbey’in arasıra bizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etmektedir.”

Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor Bursaspor’da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ediyor

İŞTE TEKNİK EKİP

Teknik Koordinatör - Adil ŞENGÜZEL
Alt Yapı Sorumlusu - Oğuz ÜNAL
Alt Yapı - Arda ÖZDEMİR
Kaleci Antrenörü - Melih GİRAY 
ÖZLÜCESPOR YÖNETİMİ 
Başkan - Tayfun SERTKAYA 
Başkan Yardımcısı - Emrah KAYMAZ 
Yönetici - Mesut ÇEVİK