Fulya GÜVEN-Talih YILMAZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2019 yılı faaliyet programında yer alan 2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Genç Kız Voleybol Bursa Şampiyonası İl Müdürlüğü'nün koordinesinde 50 takımın katılımı ile gerçekleştirildi. İlçelerin öncelikle kendi aralarında yapmış olduğu karşılaşmalar sonucu finallere kalan Osmangazi (A.L)-Nilüfer Ahmet Erdem (A.L) - Yıldırım BTSO (A.L)- Osmangazi BTSO Hüseyin Sungur (A.L)- Nilüfer Özlüce Şehit Aykut Yurtsever (A.L)- Karacabey (A.L) - Mudanya Özel Bademli Kültür Fen(A.L)- İznik Şehit Sedat Pelit (A.L) okul voleybol sporcuları arasındaki mücadele adeta Türkiye şampiyonası görüntüsündeydi.

YOK BÖYLE MÜSABAKA!..

Karşılaşmalar sonucu Özlüce Şehit Aykut Yurtsever Anadolu Lisesi genç kız voleybol takımı şampiyon olurken, ikinci Karacabey(A.L), üçüncü Yıldırım BTSO (A.L), dördüncü Nilüfer Ahmet Erdem (A.L) oldu. Final Karşılaşması Nilüfer Ahmet Erdem (A.L) Spor Salonu’nda Özlüce Şehit Aykut Yurtsever (A.L), Karacabey(A.L)genç kız voleybol takımları arasında yapıldı. Karşılaşmanın ilk setinde Özlüce Anadolu Lisesi karşısında şaşkına dönen Karacabey (A.L) genç kız voleybol takımı 2 sette toparlanmasına rağmen yenilmekten kurtulamadı. Beden eğitimi öğretmeni Sezgin Karakaş'ın himayesinde şampiyon olan Özlüce (A.L) Genç kız voleybol takımın kadrosunu Zeynep Çetinkaya, Burçin Türk, Selin Karaman, Selin Bal, Ceren Çarıkçı, İrem Durmaz, Aslı Çınar, N.Serra Şençalış, Büşra Erkal, Selva Güral, Zeynep Saygı, Dilanur Öztürk oluşturdu.

GELECEK VAAT EDİYOR

Bursaspor’da Afyonspor hazırlıkları sürüyor Bursaspor’da Afyonspor hazırlıkları sürüyor

Müsabakalarda kendinden söz ettiren sporcu Burçin Türk oldu. Otoritelerden ve seyircilerden tam not alan Burçin Türk, “Hiçbir zaman doğuştan gelen yeteneklerin var olduğuna inanmıyorum. İnsan kendisine neyi yakıştırıyorsa o hayatı yaşar ancak yaşananlar hep aynıdır. Kimi insan bir iz bırakmak ister ve hayatını buna adar. Bu zekâ ile veya büyük yetenekler ile alakalı değildir. Bütün bu başarılar uzun saatler çalışmanın ürünüdür. Çünkü İnsan gerçekten de doğduğunda boş bir levhadır. Bu levhanın nasıl dolacağını insan kendi belirler. Başarı çalışma azim ile ilgili olsa da yönlendirme, disiplinin önemi yadsınamaz. Başarmak için çıktığım bu yolda desteklerini benden esirgemeyen Hikmet Özmen, İbrahim Akdağ, bizlere gösterdiği misafirperverlik ve bu günlere gelmemi sağlayan antrenörüm Mehmet Dönmez'e yürekten teşekkür ederim” dedi. Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü - Okul Sporları Müdürü Mesut Köse Bursa Şampiyonası’nda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.