Fatih AKKUŞ

Pazar günü sıcak havaya rağmen Bursa’lı modifiye tutkunları akın, akın gelerek bütün araçları ziyaret ederken çeşitli etkinlik ve hediyeler ile çoşkulu bir Pazar geçirdi.  Bursa halkı bu tarz fuarların daha çok çoğalması ve Bursa'ya bu organizasyonların yapılabileceği, resmî yarışların olabileceği bir pist yapılarak orda sergilemek istediklerini belirttiler.

300 BEYGİR ARABADA BİR İLK

Stantlarını ziyaret ettiğimiz Bursa'da iş söktründe duayen olan ve bir çok aracı ile fuar alanının ilgi odağı olan Durmaz Otogaz firma sahibi Ömer Furkan Durmaz şöyle söyledi “300 bg turbo doğan marka araca gaz takarak belki bu sektörde bir ilki gerçekleştirdik. Aracımız 1.4 bar da lpg ile çalışmakta olup herhangi bir sıkıntı yaşamamaktadır. Otogaz dönüşümünde kararsız olanları dükkanımıza ziyarete bekleriz ve son olarak . Emniyet kemerlerimiz takılsın hız yapılmasın kurallara uyarak bu organizasyon da emeği geçen herkese ve bizleri ziyaret eden herkese teşekkür ederim” dedi.

BU İLK DEĞİL

Durmaz Otogaz’ın Bursa’yı temsil ettiği ilk fuar değil aslında. Bu organizasyonları sıkça yapan ve İzmit’te yapılan resmi yarışlarda da araçlara sponsor olan Ömer Furkan Durmaz “Bursa’yı temsil etmekten her alanda gurur duyduk” dedi.