Bursa Trabzon Beşköylüler Kültür ve Dayanışma Derneği´nin düzenlemiş olduğu ve bu yıl 11.gerçekleşen Yayla Şenliğine büyük bir katılımın gerçekleşti.

Bursa Trabzon Beşköylüler Kültür Dayanışma Derneği 11. Yayla Şenliği´nde Ovakça Mesire alanında buluştu. Dernek Başkanı Hamza Özdamar ve Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzonlu hemşerileri ile bir araya geldi. Organizasyonda Bursa Beşköylüiş adamları da yer aldı.

7´DEN 70´E EĞLENCE

11. Yayla Şenliği  Beşköylüsponsorların katkılarıyla  kemençe ve kaval eşliğinde yöresel sanatçıların  katılımıyla renkli geçti. Katılımda bulunan Bursa´da yaşayan Trabzonlular etkinlikte hem piknik hem de horona doydu. Her sene düzenlenen ve  özel bir katılımla büyükten küçüğe herkesin eğlendiği bir şölen haline geldi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Organizasyonda konuşma yapan Dernek Başkanı Hamza Özdamar, “Hemşerilerimle aynı havayı, aynı masayı teneffüs etmenin hazzını yaşıyorum. Birlik-beraberliğimiz için bu ve benzeri organizasyonlara devam edeceğiz. Kendi değerlerinin farkında olan ve bu değerleri yaşatmak için mücadele eden bizler, üretici zekamızı, aydınlık nesiller oluşturabilmek için proje üretmede kullanıyoruz" dedi.