Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak başkanlığında, İşletme, Sağlık İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Özel Kalem, İnsan Kaynakları, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Zabıta ile Park ve Bahçeler Müdürlerinin katıldığı toplantıda belediyenin sosyal projeleri ve yürütülen çalışmalar ele alındı.

Müdürlüklerin sosyal proje ve aylık planlarının masaya yatırıldığı toplantıda, projelere dair fikir alışverişi ve beyin fırtınası gerçekleştirildi. Toplantıda, kurumlar arasında iş birliğini geliştirmek, deneyimleri paylaşmak ve ortak sorunlara çözüm bulmak gerekliliği konusunun altı çizildi. Ayrıca, gerçekleştirilecek projelerle ilgili müdürlükler arası görev dağılımının ve iş takibinin sağlıklı yapılmasına ilişkin de bilgiler verildi.

Osmangazi Belediyesi'nin örnek projelerle hayatın içinde olduğu, gençlerden kadınlara, yaşlılardan engellilere kadar toplumun farklı kesimlerine ulaştığı birçok konu, yeniden değerlendirildi. Sosyal yardımlara ihtiyaç duyan vatandaşlara hangi konularda destek olunabileceği görüşülürken uygulanan projeler arasına yeni çalışmaların eklenmesine de karar verildi.

Sosyal ve sportif faaliyetlerin ön plana çıktığı koordinasyon toplantısında İlkbahar-Yaz sezonunda tesislerde ve kültür merkezlerinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla Osmangazi’de hareketli bir dönemin temelleri atıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da kısa süreli katıldığı toplantıda gündeme ve planlanan projelere ilişkin bilgi aldı. Müdürlüklere kolaylıklar dileyen Dündar “Klasik belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra vatandaşımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üretmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Farklı çalışmalarla Osmangazimizde dinamizmi her alanda yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.