Arda EKİNER

150 şubesiyle vatandaşa kaliteli hizmet sunan Onur Marketler Zinciri, Erikli Şubesi'nin açılışını renkli bir törenle gerçekleştirdi.Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Özen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Özen ile çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açılış konuşmasında "Çok değerli bir markanın Yıldırım'da açılışını gerçekleştiriyoruz, Bursa büyüyor, Türkiye büyüyor ve büyüme devam edecek" derken bu büyümeye katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

BU YIL NÜFUS 60 BİN ARTTI

Bursa nüfusunun sene içinde arttığına vurgu yapan Başkan Altepe, Özen şirketler grubuna "Yatırımınızı doğru yere yapıyorsunuz" diyerek Bursa’nın büyüyüp gelişmesi ile Türkiye’nin büyüyeceğini hatırlattı. Başkan Altepe ülke genelinde Bursa’nın yaşanabilir şehirler arasında ilk 5'te olduğunu söyleyerek, “Hedefimiz sadecebu başarıyı korumak" şeklinde konuştu. Altepe, Onur marketler zincirininistikrarlı büyüme sürecinin hız kesmeden büyüyeceğine inandığını dile getirdi.

YILDIRIM İÇİN KAZANÇ

Markalaşmanın, büyümenin ve istikrarı korumanın en önemli değer olduğuna vurgu yapan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da Onur markasının Yıldırım açısından bir kazanç olduğunu belirtti. Yıldırım için hayırlı olmasını temenni etti.

Yüzde yüz yerli

Özen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Özen de yüzde 100 yerli sermaye ile yaşayan Özen şirketler grubunun kendi öz varlığı ile ayakta durduğuna vurgu yaptı. Özen, 5 bin çalışanı ile her geçen gün kaliteyi en uygun fiyatla vatandaşların hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Bursa’nın değerli bir kent olduğunu söyleyen Özen, Bursa ve Onur hizmet bilinci değerlerinin birleştiğini açıkladı.

MÜŞTERİYE SÖZ!

Ekrem Özen, "Bursa için bir söz verdik" diyerek Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği başlattığını hatırlatarak “Bizde Onur ailesi olarak içinde bulunduğumuz yıl artı bin personel istihdam edip üzerimize düşen görevi yapacağız” diye açıklamada bulundu. Özen, “Çalışmak, günümüz şartlarında hem bir mecburiyet hem de bir ibadettir ve Onur marketler zincirinin bakış açısı budur” diyerek sözlerini tamamladı.