Ufuk IRGAŞ
EÇ Yapım kadrosunda yer alan sanatçı arkadaşları ile çok sayıda sanat ve sanatçıya değer verenlerin katıldığı tanıtım toplantısında Ata Göçen yaptığı konuşmada "Tanıtımıma katılarak bana destekte bulunan yapımcım Ensar Çelik başta olmak üzere takım ve sanatçı arkadaşlarım ile siz değerli davetlilerime bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.  Bugün burada beğeneceğinizi umduğum  deneme mahiyeti taşıyan Naş isimli şarkımı dinleyeceksiniz.  Neden tek parça diyecek olursanız kendimi denemek için tek parçayla müzik dünyasına katılmak istedim. Kamu oyundan gelecek olan etki ve tepkilere göre de Albüm kararımı vereceğim" dedi 

ATA GÖÇEN KİMDİR ? 
Ördekli Kültür Merkezine gerçekleştirilen  albüm tanıtım programında görüştüğümüz Ata Göçen bize geçmişiyle ilgili şu açıklamayı yaptı. "Ben 3 Mayıs 1981 yılında Bursa Osmangazi ilçesinde  dünyaya gözlerimi açmışım. Tekstil isleri ile uğrasan bir ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya geldim. İlkokula evimizin bulunduğu Gürsu ilköğretim okulun da başladım.  Okulda söylediğim çocuk şarkılarıyla ilkokul öğretmenimin dikkatini çektim. Bu vesile ile okuldaki gösterilerde her zaman tercih edilen oldum.  Eğitim hayatıma ailemin maddi sıkıntısı nedeniyle lise dönemine ara verdim. Her şeye rağmen henüz  genç  çocukken bile içimdeki şarkı söyleme aşkı hiç  bitmedi. Bu donemde arkadaşlık kurduğum bir  piyanist şantör ile 1999-2000 yılını bağlayan gece de bir otelde ilk sahnemi aldım. 2000 yılının Şubat ayında askeri görevimi  yapmaya gittim. 18 ay askerlik eğitiminden sonra Bursa Büyükşehir belediye Konservatuarı sınavlarına gidim ve TSM bölümünü kazandım.  Konservatuar ile açık lise öğretimimi birlikte yürüttüm. Bu arada başladığı ud ve koro dersleri almaya başladım.  Ayrıca hocalarımla beraber  çeşitli  yerlerde TSM sahnelerinde boy gösterdim. Konservatuar çalışmalarım iki yıl sürdü. O günlerde hem tekstil  işinde  hem de sahne almaya devam ettim. Bu sürede otellerde verdiğim konser, klip çekimleri ve organizasyonlar ile kadınlar matinesiyle sesimi duyurdum. Son olarak da bağlı bulunduğum EÇ Yapımla dijital platformda bir over şarkı yapmaya karar verdim. Ancak EÇ yapım şirketinin önerisi üzerine Sınle çalışması yapmaya karar verdim. Şarkı sözü ve düzenlemesi Ensar Çelik'e ait iki eser aldım ve Naş isimli klibi çektim. Şu anda ise bütün dijital platformlarda bir milyona yakın dinleyicim bulunmaktadır. Müzik çalışmalarıma "Aşk Tanem" isimli  slov parça ile devam edeceğim" diye konuştu.

Bursa’nın değerleri Kütahya çinisinde buluştu Bursa’nın değerleri Kütahya çinisinde buluştu

KADINLAR MATİNESİNİN ARANILAN İSMİ
Çıkardığı Naş isimli şarkısıyla önemli bir başarı yakalayan Ata Göçen geçtiğimiz hafta sonu Nilüfer Özlüce Leyla Polat fasılda sahne aldı. Kadınlar matinesinde sahne alan Ata Göçen kendisine gösterilen ilgiden dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirten  Ata Göçen "Bana değer veren hayranlarım ve takipçilerime layık olmaya çalışacağım. Beni mekanına davet edip  bayan hayranlarımla beni buluşturan öncelikli olarak Leyla Ablama  teşekkür ediyorum yeni hizmete açtığı mekanında ise bol kazanç ve hayırlı müşteri  dileklerimde bulunuyorum." diye konuştu.