Fatih AKKUŞ
Ali Ay ve ekibi her gün kaynak arayışında. Diğer yandan ise sürekli bir kaos ortamı hakim şehirde. STK ve şehir harekete geçmesi lazım. Bursaspor’un kurtuluşu 2010 senesinde olduğu gibi şehrin dinamiklerinin hareketlenmesiyle olacak. 

BALIKESİRSPOR MAÇI CUMARTESİ

Bursaspor’un Milli arada yapacağı hazırlık maçının saati belli oldu. Cumartesi saat 16:00’da deplasmanda oynanacak karşılaşma taraftara da açık olacak. Samet Aybaba hem genç oyuncuları oynatarak dene şansı bulacak hem de taktik çalışmasını rakibe karşı uygulayabilecek.
Nilüferli işadamları Bursaspor'un yanında 

Nilüfer Bursasporlu İş Adamları Derneği (NİLBİAD) Başkan Ali Ay’a ziyarette bulundu. Bursaspor’un bu sezon ciddi desteğe ihtiyacı olduğunu her fırsatta söyleyen Ali Ay NİLBİAD’ın ziyaretiyle mutlu oldu. Bu sezon her daim Bursaspor’a destek olacaklarını ileten dernek üyeleri daha sonra Ali Ay’a çiçek vererek ayrıldı.
Ceza varsa af da var

Bursaspor’da Sivas maçı sonrası yaşanan kadro dışı olayının tarafları Yusuf ve Furkan affedildi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde geçtiğimiz akşam idmana katılan ikili hakkında Başkan Ali Ay bir açıklama yaptı. “Ceza olduğu gibi af da olacaktır. Bu konunun zaten bir disiplin sorunu ile ilgisi yoktu. Hocamız istedi, biz de cezayı uyguladık. Samet hoca Ankaragücü maçının kazanılması halinde diğer oyunculara zaten Furkan ve Yusuf’u affedeceğini söylemişti. Şimdi de inisiyatif kullandı. Futbolcularımız da bu süreçte kendi muhasebelerini yapma fırsatı buldu. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur” dedi.