İlçe genelindeki 250 okulun bugüne kadar 246’sına çeşitli hizmetler götüren Osmangazi Belediyesi, Süleyman Çelebi İmam Hatip Ortaokulu’nun kütüphane talebine kayıtsız kalmayarak okula kütüphane kazandırdı. Öğrencilerin daha modern şartlarda öğrenim görmelerini sağlamak adına eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlara büyük önem veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okulu gezen ve yapmış oldukları kütüphaneyi inceleyen Başkan Dündar, öğrencilerin yaptığı doğum günü sürprizi karşısında ise duygulu anlar yaşadı. Ziyaret ettiği 5-C sınıfındaki öğrencilerin verdiği pasta ve çiçek ile 52’inci yaş gününü kutlayan Başkan Dündar, hayatının en güzel ve anlamlı doğum günü kutlamalarından birini yaşadığını ifade etti.

“Eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıyoruz”

Öğrencilere bu güzel sürprizleri için teşekkür eden Başkan Dündar, “Bizim zamanımızda sınıflarda en az 40 öğrenci yer alıyordu. Sıralarda üçer kişi otururduk. Şimdi ise eğitim alanında yapılan yatırımlar sayesinde öğrencilerimiz daha modern şartlarda eğitim görüyor. Sınıflarda daha az öğrenci bulunuyor ve daha kaliteli eğitim sunuluyor. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıyoruz. Türkiye’nin tek çatı altında inşa edilmiş en büyük okulu olan Murad Hüdavendigar Uluslar Arası Murad Hüdavendigar Anadolu Lisesi’ni ve Hacı Akkadın Tarman İlkokulu ve Ortaokulu’nu kentimize kazandırdık. Öğrencilerimizin modern şartlarda eğitim görmeleri adına okullarımıza tamirattan kırtasiye malzemesi yardımına, boya badanadan spor malzemesi dağıtımına birçok konuda destek oluyoruz. Süleyman Çelebi İmam Hatip Ortaokulu’nun da kütüphane ihtiyacını karşıladık” dedi.

Öğrencilerim yaptığı doğum günü sürprizleri karşısında büyük mutluluk yaşadığını ifade eden ve öğrencilerin hepsine tek tek teşekkür eden Başkan Dündar, kalem hediye ettiği öğrencileri Nisan ayında yapılacak olan Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’ne davet etti.