AK Parti Nilüfer Genişletilmiş İlçe Toplantısı ve AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’in tanıtım toplantısı partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. BuzzPark’ta yapılan toplantıya AK Parti Bursa milletvekilleri Osman Mesten, Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’in yanı sıra geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, göreve geldikleri tarihten itibaren Nilüfer’deki yerel, ekonomik, sosyal, kültürel sorunların her birini tespit ettiklerini kaydetti. Sonrasında konuşan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ise Bursa’ya 41 yıldır farklı konumlarda hizmet ettiğini hatırlatarak, Nilüfer Belediye Başkan Adaylığına gösterilmekten gurur duyduğunu söyledi. Şahin, “AK Parti teşkilatı artık Nilüfer’de göreve gelmeye hazır. Nilüfer’in sorunlarına bölge bölge, sokak sokak hakimiz ve bu sorunların hepsine çözüm önerilerimiz hazır” dedi.

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar

ÖZGÜRLÜKLERİN PARTİSİYİZ

Nilüfer’de AK Parti’nin gelmesi halinde yaşam standardının değişeceğine yönelik algı yönetimi yapıldığına dikkat çeken Necati Şahin, “AK Parti her zaman özgürlüklerin partisi olmuştur. Bizler algı yönetimi yapmaya değil, hizmet etmeye talibiz. Nilüfer’e yapılan yanlış müdahalelere kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bizler Nilüfer’i tekrardan tamamen planlayacak ve eski yeşil Nilüfer haline getireceğiz. Bunun için de Bursa Büyükşehir Belediyemiz’le entegre bir şekilde çalışacağız” diye konuştu. Nilüfer’in AK Parti için önemine değinen Şahin, şu ifadeleri kullandı: “Sahte gülümsemelerle değil, gerçek mutlu bir Nilüfer için çalışıp AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bunun için sadece Nilüfer teşkilatının değil tüm AK Partililerin çalışmaları lazım. Nilüfer artık değişim istiyor, burada güçlü birliktelikte bunun en büyük göstergesidir.”

BURSA’YI HAK ETTİĞİ YERE ULAŞTIRMAK İÇİN

Seçimlere 70 günlük bir süre kaldığını hatırlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş da, bu süre içerisinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. Aktaş, “Bu toplantıda, partimize emeği geçmiş tüm dava arkadaşlarımızı bir arada görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Biz bir aileyiz, bizim hayallerimiz ve heyecanımız var. Bursa’mızı hak ettiği değere ulaştırmak için güçlü durmalı, bir ve beraber olmalıyız” dedi. “Biz algı belediyeciliği yapmıyoruz” diyen Aktaş, sözlerine şöyle devam etti: “Bir belediye başkanını değerlendirirken, sosyal ve kültürel faaliyetlerden çok şehrin imarına, altyapısına, şehrin yollarına ve otoparklarına, yeşil alanlarına ve diğer tüm unsurlarına bakılır. Bunları 3 dönem, 15 yıl aralıksız belediye başkanlığı yapmış biri olarak söylüyorum.” Son günlerde çıkan asılsız haberlerle Büyükşehir Belediyesi üzerinden AK Parti’yi yıpratmaya çalıştıklarının altını çizen Aktaş, “Bu çirkin iftiralar bizi yolumuzdan ayıramayacak. Biz kendi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Seçimlerden Cumhur İttifakı yaptığımız parti olan MHP ile Bursa’nın 17 ilçesinde ve Büyükşehir Belediyesi’nde zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.