Fonksiyonel kullanıma sahip olan Nike okul çantası, pratik ve rahat olması yönüyle sadece okulda değil, günlük kullanımda da tercih edilebilmektedir. Okul çantalarında siyah ve beyaz renkler günlük kullanım için de her kıyafete uyum sağladığından en çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Nike, bu renklerin yanı sıra; kırmızı, yeşil, mavi, sarı gibi göz alıcı renkler ve çarpıcı desenleri de klasik olmak istemeyip tarzını ortaya koymak isteyenlerin beğenisine sunmuştur. Her türlü hava koşuluna uygunluk gösteren okul çantaları yağmurlu ve karlı havalarda işlevinden hiçbir şey kaybetmeksizin gönül rahatlığıyla tercih edilmektedir. Siz de, hem konforlu hem de dayanıklı Nike okul çantası modellerine Barcin.com güvencesiyle sahip olabilirsiniz. 


NİKE OKUL ÇANTASI İLE MAKSİMUM TAŞIMA KOLAYLIĞI

Dünyanın en meşhur spor eşyası üretici markalarından biri olan Nike, her sezon yeni tasarımlarını kullanıcılarının beğenisine sunmaktadır. Yetişkinler için ürettiği ürünlerin yanı sıra çocuklar için de farklı ürün seçenekleri sunan Nike, okul çantası tasarımlarında da kalitesinden ödün vermiyor. Ürünlerindeki kalite ve şıklıkla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran marka, okul çantası modelleriyle maksimum taşıma kolaylığı sağlamaktadır. Nike sırt çantaları sahip oldukları fermuarlı bölmelerle okul kitaplarının ve defterlerin kolaylıkla taşınmasına yardımcı olur. Çantanın arka kısmının dolgulu olarak tasarlanması konforu artırmaktadır ve bel ağrılarının yanı sıra sırtta oluşabilecek yıpranmaların önüne geçmeyi sağlar. Askı kısımları da dolgulu olarak tasarlanan Nike okul çantaları rahat taşıma imkanı sağlar. Ayarlanabilir askılara sahip olması da kullanımını kolaylaştırmaktadır. 
Pek çok fermuarlı cebe sahip olan okul çantaları, özel eşyaların da karışmadan taşınmasını kolaylaştırmaktadır. Genel olarak çantaların üst kısmında yer alan taşıma halkaları sayesinde okul çantaları elde kolaylıkla taşınabilmektedir. Su şişesi vb. eşyaların taşımasını kolaylaştırmak adına yan bölmelerinde file ceplerin bulunduğu tasarımlar üreten Nike, hem öğrencilere hem de sporculara hitap etmektedir. Her tarza uyum sağlayabilecek modellere bünyesinde yer veren marka; kadın, erkek, genç, yaşlı demeden herkesin kullanabileceği şıklıkta ve rahatlıkta çantalar üretmektedir. 
 

SU GEÇİRMEYEN DAYANIKLI TASARIMLAR 

Sadece öğrencilerin değil, sırt çantası kullanmayı seven herkesin tercihi olmayı başaran Nike; dayanıklı ve su geçirmez tasarımlarıyla kullanıcılarına uzun ömürlü ürünler sunuyor. Matara ve su şişesi taşımaya elverişli file yan ceplere sahip çantaların iç bölmesindeki küçük ceplerde de anahtar, bozuk para gibi küçük eşyalar taşınabilmektedir. Geniş hacimli çantalar, ağırlığın yayılmasına olanak sağlayarak sırt ve bel ağrılarının önüne geçmektedir. Dolgulu askıları da omuz ağrılarının oluşmasını engellemektedir.
Öğrenciler Nike güvencesi ile kitap, defter ve özel eşyalarını kolaylıkla çantalarında taşıyabilirler. Hatta su geçirmez malzemeden üretilmesi yönüyle, elektronik eşyalarınızı da endişe duymadan çantanızda taşıyabilirsiniz. Kız ve erkek öğrenciler için farklı renk ve tasarımlar mevcuttur. Desenli, desensiz, renkli ya da sade tasarımları zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Tarzınıza uyum sağlayacak en kaliteli çanta modellerine %70'e varan indirim fırsatlarıyla BarcinOutlet üzerinden sahip olabilirsiniz. 

 

(Özel) Bursa’da iftarı ve sahuru ses bombası ile haber veriyorlar (Özel) Bursa’da iftarı ve sahuru ses bombası ile haber veriyorlar